Kate Middleton, înşelată de prinţul William?

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi prinţul William sunt căsătoriţi de opt aniFoto: GuliverGetty Images
Kate Middleton şi prinţul William sunt căsătoriţi de opt aniFoto: GuliverGetty Images

Kate Middleton ar fi fost înşelată de prinţul William şi ar fi luat măsuri! Zvonurile îi şochează pe fanii celebrului cuplu regal.

Kate Middleton (37 de ani) ar fi fost înşelată de soţul său, prinţul William (36 de ani), potrivit zvonurilor. De mulţi ani, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Căsătoriţi din 2011, ei sunt părinţii a trei copii superbi, prinţii George (5 ani), Charlotte (3 ani) şi Louis, care împlineşte 1 anişor la 23 aprilie. Însă zvonurile din tabloidele britanice susţin că, totuşi, prinţul William i-ar fi fost infidel lui Kate, deşi au o familie model.  El ar fi fost ispitit de una dintre cele mai apropiate prietene ale lor, marchiza de Cholmondeley, Rose Hanbury. Potrivit “The Sun”, aceasta ar fi fost deja exclusă din cercul său de către ducesa de Cambridge.

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De ce poartă Kate Middleton mereu această pereche de cizme? Le ştim de 14 ani!

În Marea Britanie, de mai multe săptămâni persită aceste zvonuri. Însă presa internaţională nu le-a luat ăn serios. Asta fiindcă prinţul William nu are o reputaţie proastă, spre deosebire de tatăl său, prinţul Charles, care a fost acuzat adesea de infidelitate. Kate Middleton şi prinţul William nu au avut nici o reacţie privitoare la aceste zvonuri. Nici nu le-au combătut, nici nu le-au combătut. Nici nu au ameninţat cu acţiuni legale împotriva ziarelor care au colportat aceste zvonuri. Toată lumea se întreabă acum dacă zvonurile vor continua să se umfle sau se vor risipi. Se aşteaptă în continuare cu nerăbdare atitudinea lui Kate şi a prinţului William.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net