În toată nebunia generată de Brexit, le-a revenit lui Kate Middleton și prințului William sarcina de a întări legăturile dintre Irlanda și Regatul Unit. Aflați într-o vizită oficială în Irlanda, ducii de Cambridge au renunțat la aparența scorțoasă și au savurat o bere neagră într-o fabrică Guinness.


Kate Middleton (38 de ani) și prințul William (37 de ani) au ajuns marți dimineață în Irlanda, iar seara erau deja într-una dintre fabricile Guinness din Dublin, pentru o degustare de bere. Ceva mai devreme avuseseră o întâlnire cu președintele irlandez Michael D. Higgins, la reședința oficială a acestuia.

În semn de respect pentru tradițiile țării gazdă, Kate a ales o ținută verde, o rochie verde smarald străluciotare, cu umerii marcați și mâneci trei sferturi. Este vorba despre rochia Falconett, în valoare de 1.800 de euro, de la The Vampire Wife, brandul preferat al vedetelor britanice. Supermodelul Kate Moss, actrița Sienna Miller și vedeta de televiziune Alexa Chung sunt doar câteva dintre numele fidele acestui brand.

Ducesa și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi din catifea Manolo Blahnik, un clutch bej de la Wilbur and Gussie și o pereche de cercei de la H&m, care sunt deja sold out.

kate-middleton-rochie-verde.jpg

kate middleton intr-o rochie verde smarald
Kate Middleton într-o rochie verde smarald, de la The Vampire Wife
foto: Profimedia

 

Ducii au savurat o halbă de bere, alături de alți invitați celebri din lumea artelor și sportului, printre care actorul Liam Cunningham, interpretul lui Davos Seaworth din serialul ”Urzeala Tronurilor”.

Citește și:

Cât alcool bea pe zi Regina Marii Britanii. Ai nevoie de ficat bun să-i faci față!

Kate Middleton nu are fițe regale! Ce gest a făcut, deși era îmbrăcată într-o rochie de 2.500 $

Loading...