Kate Middleton, într-o ținută reciclată, la Bafta 2020! Încape și acum în rochia pe care o purta înainte să devină mamă

Ultima actualizare:
Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA 2020
Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA 2020

Kate Middleton (38 de ani) a strălucit într-o superbă rochie semnată de Alexander McQueen, la cea de-a 73-a ediție a Premiilor BAFTA. Este o ținută „reciclată”, întrucât organizatorii de la British Academy Film Awards i-au rugat pe invitați să nu își cumpere haine noi, pentru ca gala să fie un eveniment carbon neutru. Acesta reprezintă o campanie de conștientizare a nevoii de protecție a mediului înconjurător.

Kate Middleton a urmat dress code-ul impus de BAFTA 2020 și a venit într-o ținută reciclată. Ea a purtat o rochie albă cu inserții aurii, în care a mai fost văzută la o cină de stat din Malaezia, în 2012.

Ducesa de Cambridge și Renee Zellweger, la gala premiilor BAFTA
Ducesa de Cambridge și Renee Zellweger, la gala premiilor BAFTA

Chiar dacă este mama a trei copii, Charlotte (4 ani), George (6 ani) și Louis (1 an), ducesa și-a păstrat silueta pe care o avea înainte de sarcini. Soția lui William este una dintre puținele femei care se poate lăuda cu faptul că nu a suferit schimbări majore după mai multe nașteri. Drept dovadă, Kate a purtat o rochie de acum opt ani, care îi vine la fel de bine.  Și prințul William s-a conformat regulilor evenimentului. El a venit îmbrăcat într-un costum elegant, pe care l-a mai purtat și cu alta ocazie.

 


    Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA 2020Foto: Getty
Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA 2020Foto: Getty

Pentru al patrulea an consecutiv, ducii de Cambridge au strălucit pe covorul roșu de la BAFTA și au arătat ca niște veritabile staruri de cinema, relatează Forbes. William, care de 10 ani este președintele onorific al BAFTA, i-a oferit cea mai mare distincție, numită „Fellowship”, producătorului „Star Wars” Kathleen Kenedy. În timpul discursului, ducele de Cambridge a glumit pe seama diversității din sală și a declarat că nu știe dacă să fie „mândru sau alarmat” că cei mai mulți actori prezenți sun nominalizați pentru rolurile în care au jucat diferiți membri ai familiei regale britanice.

În timpul evenimentului, Kate Middleton și prințul William au fost văzuți discutând cu diferiți actori, printre care Renee Zellweger. 

Kate Middleton, în aceeași rochie Alexander McQueen, în 2012
Kate Middleton, în aceeași rochie Alexander McQueen, în 2012

BAFTA 2020: mâncare vegetariană, mașini electrice și becuri economice

Ceremonia, care a avut loc la Royal Albert Hall şi a fost prezentată anul acesta de Graham Norton, a fost un eveniment carbon neutru, după cum au anunţat organizatorii, care au renunţat la coşurile cu cadouri pentru nominalizaţi şi au folosit un covor roşu reciclabil. Mai mult, organizatorii premiilor BAFTA au inclus în meniu un singur preparat din carne. De asemenea, maşinile care au adus vedetele la gala BAFTA au fost electrice, iar covorul roşu, reciclabil, a fost luminat cu becuri economice. Așa cum era de așteptat, produsele din plastic de unică folosință au fost interzise.

Citește și

Premiile BAFTA 2020, lista câștigătorilor. Filmul „1917” a luat marele premiu

Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA! Ducesa a purtat cerceii prințesei Diana

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net