Soția Prințului William, Kate Middleton, a primit prima sa doză de vaccin anti-COVID la Muzeul de Știință din Londra, relatează presa internațională.


Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a transmis într-un mesaj publicat pe Twitter că este „foarte recunoscătoare tuturor celor care au un rol în campania de vaccinare”. Ea a fost vaccinată după nouă zile de când soţul ei a primit serul.

Kate Middleton s-a vaccinat împotriva COVID-19

Mesajul ei a fost însoţit și de o fotografie în care apare purtând masca de protecţie în timp ce îi este administrată doza. Prințul William, în vârstă de 38 de ani, a declarat săptămâna trecută că i s-a administrat o primă doză de vaccin.

Bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, a primit prima doză în ianuarie și i-a încurajat pe alții să își facă vaccinul, spunând că este rapid și nedureros.

„Ieri am primit prima doză de vaccin COVID-19 la Muzeul de Știință din Londra", a spus ea pe contul de Twitter. „Sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care joacă un rol în campania de vaccinare - vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți", a mai scris Ducesa de Cambridge.

 
 
Loading...