Kate Middleton s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce spune Ducesa de Cambridge după primirea serului

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și-a primit doza de vaccin anti-COVIDFoto: Arhivă personală
Kate Middleton și-a primit doza de vaccin anti-COVIDFoto: Arhivă personală

Soția Prințului William, Kate Middleton, a primit prima sa doză de vaccin anti-COVID la Muzeul de Știință din Londra, relatează presa internațională.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a transmis într-un mesaj publicat pe Twitter că este „foarte recunoscătoare tuturor celor care au un rol în campania de vaccinare”. Ea a fost vaccinată după nouă zile de când soţul ei a primit serul.

Mesajul ei a fost însoţit și de o fotografie în care apare purtând masca de protecţie în timp ce îi este administrată doza. Prințul William, în vârstă de 38 de ani, a declarat săptămâna trecută că i s-a administrat o primă doză de vaccin.

Bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, a primit prima doză în ianuarie și i-a încurajat pe alții să își facă vaccinul, spunând că este rapid și nedureros.

„Ieri am primit prima doză de vaccin COVID-19 la Muzeul de Știință din Londra", a spus ea pe contul de Twitter. „Sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care joacă un rol în campania de vaccinare - vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți", a mai scris Ducesa de Cambridge.

Yesterday I received my first dose of the COVID-19 vaccine at London’s Science Museum. I’m hugely grateful to everyone who is playing a part in the rollout - thank you for everything you are doing. pic.twitter.com/h427iT0n4x — The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) May 29, 2021

Yesterday I received my first dose of the COVID-19 vaccine at London’s Science Museum. I’m hugely grateful to everyone who is playing a part in the rollout - thank you for everything you are doing. pic.twitter.com/h427iT0n4x

— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) May 29, 2021

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net