Kate și Harry au o relație specială! Cum încearcă să-l cumințească ducesa

Ultima actualizare:
Harry o vede pe Kate ca pe o soră mai mare
Harry o vede pe Kate ca pe o soră mai mare

Prințul Harry (31 de ani) și cumnata lui se înțeleg de minune! La toate evenimentele, Kate Middleton (34 de ani) și fratele Prințului William (33 de ani) își șușotesc la ureche și par foarte apropiați. Fie că sunt la nunți sau la petreceri oficiale organizate de familia regală, cei doi nu se pot opri din vorbit și din râs, semn că au o relație de prietenie extrem de specială.

Ducesa de Cambridge este foarte atașată de cumnatul ei. Deși Harry este cunoscut drept rebelul familiei regale britanice, Kate Middleton știe cum să-l potolească și este mereu acolo pentru a-i oferi sfaturi prețioase. La evenimentele publice, Kate este foarte politicoasă, însă cumnatul ei încearcă să o facă să râdă cu orice preț. Îi șoptește tot felul de glumițe la ureche, iar ducesa nu îi poate rezista.


    Harry o vede pe Kate ca pe o soră mai mareFoto: AP
Harry o vede pe Kate ca pe o soră mai mareFoto: AP

Prințul Harry are o mulține de prietene, printre care și verișoarele sale Zara, Beatrice și Eugenie, dar este mult mai apropiat de soția fratelui său, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Potrivit apropiaților, Kate Middleton este pentru el sora mai mare pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Ea are grijă de el și este mereu alături de el. Pentru că este urmașul la tron, William are o atitudine mult mai responsabilă în ceea ce privește imaginea lui, însă Harry e mai libertin și deseori apare în presa de scandal din Regatul Unit al Marii Britanii. Aici intervine Kate, care încearcă să-l cumințească și să-l sfătuiască așa cum numai o soră mai mare știe să o facă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net