Kate Middleton şi Prinţul William trebuiau să zboare cu elicopterul în care a murit patronul Leicester City

Ultima actualizare:
Vichai Srivaddhanaprabha era unul dintre cei mai bogaţi oameni din Thailanda
Vichai Srivaddhanaprabha era unul dintre cei mai bogaţi oameni din Thailanda

Kate Middleton şi Prinţul William ar fi trebuit să se zboare şi ei cu elicopterul Leicester City care s-a prăbuşit în urmă cu un an, pe 27 octombrie, la scurt timp după ce a plecat de pe stadionul King Power. La bordul elicopterului se aflau patronul echipei de fotbal, Vichai Srivaddhanaprabha, dar şi pilotul Eric Swaffe şi logodnica lui, Izabela Lechowicz.

Printul William era prieten bun cu pilotul elicopterului şi i-a propus acestuia să zboare la bordul aeronavei, alături de Kate Middleton şi copiii lor. Zborul era programat după seara fatală a meciului Leicester City, când elipoterul s-a prăbuşit, iar cei trei oameni aflaţi la bord au murit. 

"Prinţul William se înţelegea bine cu Eric, au zburat de mai multe ori. William i-a spus lui Eric că data viitoare când zboară, să o facă cu Kate şi copiii. A spus că va fi o zi frumoasă petrecută împreună", a dezvăluit sora Izabelei, Kate, conform thesun.co.uk. Femeia a povestit totul în cadrul unei ceremonii de comemorare care a avut loc duminică, 27 octombrie, în Londra. 

Elicopterul s-a prăbuşit în parcarea stadionului

Elicopterul patroului Leicester City a luat foc la o oră de la terminarea meciului
Elicopterul patroului Leicester City a luat foc la o oră de la terminarea meciului

Elicopterul patronului Leicester City s-a prăbuşit pe 27 octombrie 2018, în parcarea stadionului King Power, după meciul cu West Ham United din campionatul Angliei. Vichai Srivaddhanaprabha se afla la bord, iar iniţial s-a vehiculat că altături de magnatul thailandez mai era şi una dintre fiicele sale. Conform martorilor, elicopterul a decolat la o oră după partidă, iar imediat s-a auzit o explozie puternică, iar apoi cei prezenţi au văzut o bilă uriaşă de foc. Jucătorul Leicester Kasper Schmeichel a luat-o la fugă înspre locul în care elicopterul s-a prăbuşit. Potrivit unui fotograf acreditat la meciul dintre Leicester şi West Ham United, motorul elicopterul s-a oprit, a făcut un zgomot asurzitor, s-a învârtit în spirală şi apoi a căzut. 

Vichai Srivaddhanaprabha a fost incinerat în Thailanda, în martie, conform tradiţiei budiste. La ceremonie a fost prezent şi regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn. Au făcut deplasarea în Thailanda pentru ceremonie şi jucători ai Leicester City, între care Jamie Vardy şi Shinji Okazaki, şi tehnicianul Brendan Rodgers.

Vichai Srivaddhanaprabha era al cincelea cel mai bogat om din Thailanda

Vichai Srivaddhanaprabha avea 61 de ani şi era tatăl a patru copii. El şi-a început afacerile în 1989 şi a făcut avere în Thailanda din activităţi de tip duty-free. Averea lui este estimată la peste patru miliarde de euro, fiind al cincilea cel mai bogat om din Thailanda.

Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul Leicester în 2010, cu 39 de milioane de lire sterline, când evolua în liga a doua. Sub patronajul său, echipa Leicester a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, câştigând campioantul în sezonul 2015/2016.

El era cunoscut şi ca un om generos: de ziua lui, în aprilie, a dat 60 de bilete pentru un sezon întreg şi oferea frecvent mâncare şi băutură gratis la meciuri. Mai mult, el a donat două milioane de lire pentru un nou spital de copii din Leicester, un milion pentru un departament medical în cadrul universităţii din oraş, 100.000 de lire pentru a ajuta la reînhumarea lui Richard al III-lea şi 23.000 de lire pentru un fan care strângea bani pentru boala rară a fiului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net