Kate Middleton, "stânjenită" de o întrebare foarte directă despre fiica lui Harry. Răspunsul ducesei

Ultima actualizare:

    Kate Middleton a fost luată prin surprindere de o întrebare despre Lilibet Dianafoto: Getty
Kate Middleton a fost luată prin surprindere de o întrebare despre Lilibet Dianafoto: Getty

Kate Middleton a fost "luată prin surprindere" de un reporter care a întrebat-o dacă are vreun mesaj pentru nepoata ei Lilibet Diana. Un expert în limbajul corpului susţine că ducesa de Cambridge a părut "alarmată" de întrebare, dar şi entuziasmată când a răspuns că "abia aşteapt să o cunosc".

Kate Middleton a fost întrebată de fiica nou-născută a lui Harry şi Meghan Markle în timpul unei vizite făcute la o şcoală din Cornwall, cu Prima Doamnă a SUA, Jill Biden. Cele două se află, alături de soţii lor, Prinţul William şi Joe Biden, la summitul G7 din Anglia. 

Kate a fost pusă într-o situaţie neaşteptată când o un jurnalist american a întrebat-o dacă are un mesaj pentru Lilibet Diane. Ducesa a răspuns, zâmbind: "Îi doresc tot binele din lume. Abia aştept să o cunosc, pentru că încă nu am cunoscut-o, dar sper că acest lucru se va întâmpla curând". Kate a recunoscut şi că nu a vorbit pe FaceTime cu Meghan Markle. 

Stafful Casei Albe şi al Palatului Kensington a intervenit rapid pentru a pune punct conferinţei de presă, pentru a le lăsa pe Kate Middleton şi Jill Biden să ia parte la o discuţie cu experţi despre importanţa primilor ani din viaţa unui copil pentru dezvoltare. 

Expertul în limbajul corpului Judi James susţine că ducesa a fost stânjenită de întrebate, dar a fost bucuroasă să răspundă. "A trecut cu delicateţe peste moment, dar a fost unul stânjenitor, iar Kate a fost luată prin surprindere. A fost puţin alarmată de întrebarea directă. Face un mic gest cu limba care sugerează o dorinţă de a nu răspunde, dar apoi grimasa se transformă în zâmbetul ei obişnuit", noteaza mirror.co.uk

Lilibet Diana, numită aşa după bunica şi mama lui Harry

Meghan Markle şi Harry au devenit părinţi a doua oară pe 4 iunie: Lilibet Diana s-a născut în California, unde cuplul are acum reşedinţa. Fata ducilor de Sussex a primit două nume importante pentru familie: Lilibet este porecla primită de Regina Elisabeta a II-a de la tatăl ei, iar al doilea nume este luat de la Prinţesa Diana. 

Însă s-a spus că cei doi nu au cerut acordul Reginei pentru a-i folosi porecla, iar suverna este furioasă. Meghan şi Harry au negat însă, printr-un purtător de cuvânt: "dacă Regina nu ar fi fost în favoare, ei nu ar fi folosit numele".

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net