Kate Middleton, ”tristă, dezamăgită și rănită” de interviul acordat de Harry și Meghan

Ultima actualizare:

    Kate Middleton nu a reacționat în niciun fel după interviul-bombă oferit de Meghan Marklefoto: Getty Images
Kate Middleton nu a reacționat în niciun fel după interviul-bombă oferit de Meghan Marklefoto: Getty Images

Jurnalistă specializată în familia regală britanică Katie Nicholl susține că interviul acordat de meghan Markle și prințul Harry celebrei Oprah i-a prosud multă suferință lui Kate Middleton, mai cu seamă în condițiile în care protocolul nu-i permite aceasteia să răspună în mod public la acuzații.

Prințul William a răspuns, pe un ton deloc relaxat, acuzațiilor de rasism lansate de ducii de Sussex la adresa familiei regale. ”Nu suntem deloc o familie rasistă”, a declarat William, răspunzând unei întrebări adresate de jurnaliști la un even iment public. Kate însă a rămas tăcută pe acest subiect după data difuzării interviului-bombă, chiar dacă eeste evident că și ea este la fel de afectată ca soțul ei de ceea ce au declarat Meghan și Harry.

Față în față cu Oprah, Meghan nu s-a limitat însă la acuzațiile de rasism. Ducesa de Sussex a vorbit pe larg despre un episod controversat petrecut în preajma nunții ei, a cărui protagonistă a fost ducesa de Cambridge. Meghan a susținut că Kate a făcut-o să plângă, în ciuda zvonurilor din presă că lucrurile s-ar fi petrecut exact invers. ”Dar a recunoscut, și-a cerut scuze și mi-a oferit flori”, a adăugat Meghan. Mai târziu, în cadrul interviului, după ce s-a alăturat și prințul Harry, Meghan a comparat situația ei cu felul în care a fost tratată cumnata ei de către presa britanică. Soția lui William a fost poreclită multă vreme ”Waity Katie” (Katie cea care așteaptă), cu referire la ezitările prințului de a-i cere mâna.

”Chiar dacă îmi pot imagina că a fost greu pentru ea, și înțeleg asta…, cele două situații nu se compară… Grobianismul nu se compară cu rasismul, nu este același lucru”, a explicat Meghan.

”Kate nu poate răspunde acuzațiilor, iar Meghan și Harry știu asta”

Katie Nicholl, jurnalistă britanică specializată în familia regală, Kate s-a simțit ”tristă, dezamăgită și rănită” după interviul oferit de Harry și Meghan. ”A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante (despre confruntarea de la nuntă), nu doar cea prezentată de Meghan. Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații, iar harry și Meghan știu foarte bine acest lucru”, a declarat Nicholl pentru OK! Magazine.

”Kate nu și-a dorit niciodată ca o eventuală neînțelegere cu Meghan să ajungă în presă, iar faptul că această poveste circulă din nou este foarte dificil. Kate este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată. N-o să auzi niciodată despre ea povești cum se ceartă cu unul sau cu altul, pentru că este foarte atentă la felul în care îi tratează pe ceilalți. Kate și William au amândoi sentimentul că au fost foarte primitori cu Meghan și Harry. Toate acuzațiile împotriva monarhiei sunt acuzații împotriva familiei lor. Se simt răniți și dezamăgiți. În orice caz, ei îi iubesc în continuare pe Harry și pe Meghan, dar aceast interviu le-a lăsat un gust amar”, a mai spus jurnalista.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net