Kate Middleton, voluntară în secret pe timpul pandemiei! Cum a ajutat un bătrân de 85 de ani, bolnav de cancer

Ultima actualizare:

    Kate Middleton s-a oferit voluntară să ajute un bătrân de 85 de aniFoto: Getty Images
Kate Middleton s-a oferit voluntară să ajute un bătrân de 85 de aniFoto: Getty Images

O prietenie neașteptată! Kate Middleton (38 de ani), pe care britanicii o văd drept viitoarea lor regină, și un pensionar de 85 de ani din Yorkshire aflat în izolare, au format o legătură puternică, în timpul pandemiei. Len Gardner a intrat în contact cu ducesa de Cambridge prin intermediul Royal Voluntary Service. Kate a reușit să îi aline singurătatea bătrânului, aflat în izolare din cauza pandemiei de Covid-19.

Pensionarul a fost impresionat de gestul ducesei, care s-a oferit voluntară pentru Royal Voluntary Service, într-o perioadă în care el se afla cu psihicul la pământ, din cauza bolii și a supărărilor.

„Nici în visele mele nu am crezut vreodată că voi vorbi la telefon cu viitoarea regină a Angliei. Voi prețui conversațiile noastre pentru tot restul vieții mele. Aceste apeluri m-au ajutat pentru că mi-au oferit ceva de așteptat”, a mărturisit Len Gardner, potrivit The Sun

Len, care are cancer de vezică urinară și a fost supus unei radioterapii și săptămâna trecută a fost operat, a îngrijit-o până acum pe soția sa, Shirley, în vârstă de 84 de ani, care are Alzheimer.

Cadoul pe care i l-a făcut Kate Middleton pensionarului

Primul apel telefonic al lui Kate a venit pe 13 mai, în timp ce membrii familiei regale erau izolați la proprietatea lor rurală, Anmer Hall din Norfolk. Len, care și-a petrecut viața lucrând în industria textilă, a spus: „Am fost uimit când am aflat cine va suna. Prima întrebare pe care am pus-o a fost: „Cum mă adresez ție?” Ea a spus: „Spune-mi Catherine”. După primele două propoziții, nu m-am simțit ca și cum aș sta de vorbă cu o figură importantă. Timp de 30 de minute, am avut o conversație minunată. Ea mi-a spus că prințul George și prințesa Charlotte se joacă în grădină și că îi privește pe geam." Kate și Len au vorbit despre pasiunea acestuia pentru mâncarea italienească, iar Kate l-a întrebat dacă își face pastele în casă "I-am spus că nu, pentru că nu am aparat de făcut paste și oricum ai nevoie de o făină specială. Cam la trei zile după conversația noastră m-am trezit cu un colet: un aparat de făcut paste. Iar la două zile au venit și două kilograme de făină specială pentru aluatul pastelor, venit direct de la Palatul Buckingham. Pot să vă spun că este exact la fel de drăguță cum o vedeți la televizor. E o persoană foarte, foarte bună".

În a doua conversație telefonică, Kate și Len au vorbit despre familie: "„Am vorbit aproximativ 40 de minute și am aflat mai multe despre copiii Ducesei. Se pare că au mii de oi la Sandringham și copiii ei cei mai mari nu au putut înțelege cum se obține lână fără ca animalul să fie ucis. Așa că i-a dus să vadă cum se tund oile. A fost genul de conversație pe care aș putea purta-o cu oricine despre familia lor." Acum, Len Gardner speră să o întâlnească pe Kate Middleton față în față.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net