Kate Middleton vrea să le ofere o copilărie «normală» celor trei copii ai ei

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și prințul William, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louisfoto: arhivă personală
Kate Middleton și prințul William, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louisfoto: arhivă personală

Kate Middleton își dorește ca cei trei copii ai ei să aibă parte de o copilărie fericită și ”normală”, în ciuda statutului lor regal. Un apropiat al ducilor de Cambridge a dezvăluit pentru revista ”People” că Kate vrea să le ofere copiilor ei același tip de educație pe care a primit-o ea și să-i învețe să trăiască la țară, în acord cu natura, în mijlocul unei familii unite.

Soția prințului William, ducesă de Cambridge, dar în primul rând mamă. Kate Middleton s-a căsătorit cu prințul William la 29 aprilie 2011, devenind ducesa de Cmabridge. Un mariaj care i-a schimbat complet viața și a adus-o în atenția publicului din lumea întreagă. Kate a devenit mamă de trei ori, iar sarcinile, nașterile și toate evenimentele importante din viața copiilor ei au fost subiect de știri.

Moștenitori ai coroanei britanice, George (6 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (un an) sunt crescuți în ideea că, la un moment dat, vor urca pe tron, chiar dacă, în principiu, George este cel care îi va urma la tron tatălui său, prințul William, și bunicului său, prințul Charles.

Cu alte cuvinte, o copilărie petrecută în văzul lumii și sub povara etichetei regale. Kate pare însă hotărâtă să-și protejeze copiii cât poate de mult. Ea însăși a trăit în sânul unei familii fericite și își dorește același lucru pentru copiii ei. ”Vrea să-i educe în același fel în care a fost educată ea. Vrea să-și crească la țară, în aer liber, în mijlocul unei familii unite. Își dorește cu disperare această normalitate pentru copiii ei”, a declarat pentru ”People” un apropiat al ducilor de Cambridge.

O copilărie petrecută în aer liber

Kate Middleton nu ratează niciun moment să petreacă timpul alături de copiii ei, ca o familie normală. Așa s-a întâmplat vara aceasta, când i-a dus în grădina ”Back to Nature”, la concepția căreia a lucrat, pentru celebrul Chelsea Flower Show de la Londra. O zi specială, în care frații s-au distrat de minune într-un râu, au explorat o căsuță din copac și au admirat florile.

Kate Middleton, o mamă foarte dedicată

Este vorba despre lucruri simple, cum ar fi un picnic în familie în timpul unei competiții de polo în care sunt angrenați prinții William și Harry, derulate sub privirile surprinse ale spectatorilor. ”Este familia perfectă, iar ea este o mamaă incredibilă, foarte dedicată”, se mai arată în sursa citată. Apreciată, fără îndoială, de regina Elisabeta pentru felul în care-și îndeplinește obligațiile regale, Kate pare să îmbine perfect rolul de mamă cu rolul d educesă, pregătindu-se să devină, într-o zi, ea însăși regină.

Citește și:

Transformarea lui Kate Middleton: de la fata neșlefuită la soția de prinț

Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit la începutul relaţiei lor

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net