Kate, William și Harry s-au luat la întrecere! Cine a câștigat

Ultima actualizare:

    Kate, William și Harry au participat la o competiție sportivăFoto: Getty
Kate, William și Harry au participat la o competiție sportivăFoto: Getty

Ducele, Ducesa de Cambridge și Prințul Harry s-au luat la întrecere în Parcul Olimpic din Marea Britanie pentru o strângere de fonduri caritabilă. Harry a arătat tuturor că este mai în formă decât fratele său, William și chiar decât cumnata sa, Kate.

Ei au fost susținuți de alți 150 de atleți, care s-au antrenat pentru Maratonul din Londra care va avea loc pe 23 aprilie, precizează The Sun.  Spre surprindere tuturor, Prințul William (32 de ani) a câștigat sprintul de 50 de metri, în timp ce Prințul William a avut chef de ceva glume, împiedicând-o pe soția sa să ia startul corect. Chiar și așa, Kate a dat tot ce-a putut pe pistă pentru a-i ajunge din urmă pe Harry și pe William.

Prințul William a dovedit că este un sportiv redutabil, obținând o victorie detașată față de cei doi duci de Cambridge. Fiecare dintre cei trei membri ai Casei Regale au făcut echipă cu sportivi profesioniști, competiția lor având ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor cu handicap mintal.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net