Liderul nord coreean, Kim Jong-un, și soția lui Ri Sol-ju, s-au plimbat noaptea prin Phenian cu un troleibuz, relatează agenția de stat Korean Central News Agency (KCNA). Care a fost motivul acestei plimbări sub clar de lună? Testarea celui mai nou model de autobuz care va fi pus în funcţiune în câteva săptămâni.


Kim Jong-Un a dorit să testeze personal autobuzul înainte ca acesta să fie pus în funcţiune. Flancat de doi oficiali de rang înalt,Kim Jong-un a fost fotografiat călătorind noaptea cu un troleibuz. Potrivit presei de stat, liderul nord corean a fost mai mult decât muţumit de noul model de şi i-a felicitat pe muncitori pentru efortul depus la construirea unui astfel de vehicul. Kim Jong-Un a fost însoţit de frumoasa lui soţie, fosta cântăreaţă Ri Sol-ju, ceea ce reprezintă un lucru neobişnuit, căci ea nu obişnuieşte să ia parte la vizitele de lucru ale soţului său. 

61938735.jpg

foto
Kim Jong-Un a testat ultimul model de autobuz
Foto: Twitter

Pe 9 februarie vor începe Jocurile Olimpice , iar Coreea de Nord nu ezită să facă o demonstraţie de forţă în nici în acest context. Conform informaţiilor venite din partea presei de stat nord coreene, Kim Jong-Un intenţionează să expună zeci de rachete balistice în cadrul unei parade care va avea loc cu doar o zi înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang.

61938732.jpg

Foto
Kim Jong-Un a fost însoţit de partenera sa de viaţă, fosta cântăreaţă Ri Sol-Ju
Foto: Twitter

Cine este misterioasa soţie a lui Kim Jong-Un?

Conform rapoartelor venite din partea oficialilor sud coreeni, soţia lui Kim Jong-Un are 28 de ani şi este mama a trei copii. Informaţia nu a fost confirmată de oficialii nord coreeni pentru că aceştia sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală a liderului lor. Atunci când apare în public ,soţia lui Kim Jong-Un, zâmbeşte politicos şi poartă un costum sau o rochie într-o nuanţă pastelată. RI Sol-ju preferă să se îmbrace ţinând cont de tendinţele ţărilor vestice şi, a fost văzută purtând, în numeroase rânduri, genţi create de designerii Dior şi Chanel. Gusturile sale pentru obietele luxoase au stârnit revolta presei internaţionale ţinând cont că majoritatea loocuitorilor din Coreea de Nord trăiesc la limita subzistenţei. 

 

 

 
 
Loading...