Kim Jong-un se teme că ar putea fi asasinat. Ce măsuri de precauție și-a luat

Ultima actualizare:

    Kim Jong-un se teme pentru viața saFoto: AFP
Kim Jong-un se teme pentru viața saFoto: AFP

Conduce Coreea de Nord cu mână de fier, există pedepse extrem de aspre chiar și pentru fapte minore și nimeni nu are dreptul să-i conteste vreo decizie. Nici n-ar fi de mirare ca dictatorul Kim Jong-un să aibă numeroși inamici care-l vor scos din jocul politic definitiv.

„Liderul suprem” al Coreei de Nord se teme că ar putea fi asasinat în timpul călătoriilor sale prin țară, fiind foarte îngrijorat de un posibil atac aerian, precizează agenția de presă sud-coreeană, citată de Digi 24. Sunt informații obținute de serviciile secrete din Coreea de Sud care par să urmărească orice mișcare a dictatorului, mai ales de când a dezvoltat un amplu program nuclear.

„Kim are mania de a colecta informații despre «operațiunile de decapitare», prin intermediul serviciilor sale de inteligență”, a declarat un oficial sud-coreean, conform sursei citate.

Pentru a reduce riscul de a fi asasinat, Kim Jong-un preferă să călătorească la primele ore ale dimineții, înainte de răsărit și să schimbe mai multe mașini pe parcursul itinerariului. Se simte alarmat după ce ar fi aflat de existența unei presupuse „unitate de lichidare” pregătită de Statele Unite și de Coreea de Sud pentru a-l elimina.

În luna mai, guvernul nord-coreean chiar a acuzat CIA că ar fi pregătit o operațiune de asasinare a lui Kim Jong-un prin intermediul unor cetățeni nord-coreeni corupți care urmau să-l lichideze cu o substanță chimică letală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net