Kim Jong un și-a aruncat generalul la peşti

Ultima actualizare:

Liderul nord coreean Kim Jong un (35 de ani) şi-a executat recent un general aruncându-l într-un bazin cu apă plin cu peşti piranha. Generalul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, a fost acuzat că ar fi plănuit o lovitură de stat.

Astfel, i-a dat prilej dictatorului de la Phenian să-şi testeze ultima metodă de execuţie nebunească. Piranha sunt peşti carnivori originari din America de Sud. Ei sunt cunoscuţi pentru dinţii ascuţiţi şi apetitul nestăvilit de a mânca. Pot fi extrem de periculoşi pentru oameni, pe care îi mănâncă de vii. Deşi nu depăşesc 15-25 de cm, rareori ajungând la 40-45 cm, aceşti peşti pot devora în câteva secunde vietăţi mult mai mari decât ei. Au o speranţă de viaţă de circa 10 ani. Kim Jong un îşi conduce ţara prin teroare din 2011, executând cu sânge rece pe cei pe care îi consideră duşmani. El are un bazin cu sute de peşti piranha importaţi din Brazilia. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net