L-a depășit pe Bill Gates! Vladimir Putin, declarat cel mai bogat om din lume

Ultima actualizare:

    Experții spun că Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om de pe planetăFoto: Getty
Experții spun că Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om de pe planetăFoto: Getty

Se pare că Vladimir Putin se remarcă nu doar în politică drept unul dintre cei mai puternici lideri din lume. Experții au ajuns la concluzia că prețedintele Federației Ruse ar fi în momentul de față cel mai bogat om de pe planetă. Deține 58 de avioane și 20 de palate.

Putin nu a investit doar în dotarea armatei ruse cu echipament de înaltă tehnologie. Cariera sa de politician i-a adus o avere impresionantă. Lucrul cel mai de preț pe care îl posedă este un presupus palat construit special pentru liderul de la Kremlin. Acesta ar valora peste 900 de milioane de euro, acoperă 67 de hectare și a fost construit un adevărat oraș pentru întreg personalul de servitori, precizează Daily Star.

Chiar dacă nu se cunosc foarte multe detalii despre averea sa, Putin nu este deloc timid să-și arate bogăția. El a fost surprins la bordului impresionantului iaht personal Olympia, un cadou oferit din partea lui Roman Abramovich, patronul echipei de fotbal Chelsea. Ambarcațiunea are o lungime de 57 de metri și valorează aprocimativ 30.000 de euro.

De asemenea, conturile bancare din Elveția ar număra exorbitanta sumă de aproape 200 de miliarde de euro. Este cu mult peste averea lui Bill Gates, despre care cu toții știm că el ar fi cel mai bogat om din lume, având 75 de miliarde de dolari. Nu trebuie să uităm că salariul de președinte al lui Putin se ridică undeva la 90.000 de euro.

Liderul de la Kremlin ar deține peste 20 de palate și 58 de aeronave, avioane și elicoptere deopotrivă. Desigur, Putin a negat întotdeauna că ar fi un om extrem de bogat, subliniind de fiecare dată faptul că a pornit de la o situație materială modestă în Sankt Petersburg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net