La ce s-a gândit Prințesa Diana când l-a întâlnit pentru prima dată pe Charles

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana a știut din prima clipă că ea și Charles nu se potrivescFoto: Getty
Prințesa Diana a știut din prima clipă că ea și Charles nu se potrivescFoto: Getty

O persoană care obișnuia să fie foarte apropiată de „prințesa inimilor” a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre Diana și Charles. Cea mai iubită prințesă a prevăzut încă din prima clipă că nu se vor potrivi.

Persoana căreia i-a dezvăluit prima impresie pe care i-o făcuse Prințul Țării Galilor este Mary Robertson, de al cărei fiu, Patrick, diana a vut grijă pe vremea când era doar o adolescentă și când l-a întâlnit pe Charles, relatează Daily Star.

Prințesa Diana a mărturisit că a intuit că diferența mare de vârstă dintre ea și moștenitorul tronului Marii Britanii avea să le creeze probleme în relație. ea l-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Charles când a fost invitată să petreacă un weekend cu Regina și familia regală la Balmoral.

Iată ce a povestit Mary, potrivit relatărilor Dianei: „O întrebasem: «Ai fost acolo pentru Andrew?», iar ea mi-a răspuns: «De fapt, nu prea. Am fost pentru a-l vedea pe Charles, dar nu el m-a invitat, ci mama lui.» Am mai întrebat-o dacă crede că se va infiripa ceva între ei, iar ea mi-a răspuns: «Nu, el are 31 de ani, iar eu doar 19. Nu se va uita de două ori la mine.»”

Ceea ce prevăzuse ea, s-a adeverit. Diferența mare de vârstă a avut un rol semnificativ în deteriorarea relației dintre ei: „Se aflau într-un stagiu complet diferit al evoluției. Diana era tânără și avea puțină experiență, pe când Prințul Charles era deja copt la minte. Pentru el era doar o afacere foarte bună. Erau doi oameni total diferiți.”

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net