La doar 7 ani, şi-a salvat de la înec fratele de 2 ani: "I-am văzut capul cum dispare sub valuri"

Ultima actualizare:

    Râul Rhymney, din orășelul Blackwood (Țara Galilor)Foto: www.geograph.org.uk
Râul Rhymney, din orășelul Blackwood (Țara Galilor)Foto: www.geograph.org.uk

Scenă de coşmar petrecută duminică, pe râul Rhymney, din Blackwood, South Wales. Mama Kate Palmer, de 31 de ani, a ieşit cu copiii din casă după trei săptămâni de stat în izolare din cauza epidemiei de COVID-19. A fost cât pe ce ca totul să se transforme într-o tragedie.

Puţin a lipsit ca o simplă plimbare în faţa casei lor să nu se transforme într-o tragedie de proporţii. Kate Palmer a povestit pentru The Sun că a ieşit duminică din casă cu cei trei copii ai ei, care se săturaseră de izolarea impusă de guvern din cauza epidemiei de coronavirus care a făcut peste 22.000 de victime omeneşti.

”Aruncam toţi patru cu pietre în apele râului care era destul de umflat. La un moment dat, Louis-Arthur, care are 2 ani, mi-a alunecat din mână şi a căzut în apă. I-am văzut capul cum dispare sub valurile întunecate. Într-o fracţiune de secundă, Lucas a sărit în râul Rhymney şi l-a tras la suprafaţă. Eu sunt o înotătoare destul de bună, dar nu am făcut decât să intru în apă şi să îl trag împotriva curentului pe Lucas care îl ţinea strâns la piept pe fratele lui”, a povestit cu lacrimi în ochi mama băieţilor. Însă curentul puternic îi împingea pe toţi trei şi mama abia putea să îşi mai ţină degetele încleştate în gluga hanoracului lui Lucas.

"Dacă nu era Lucas, băiatul meu de 2 ani nu mai era azi printre noi"

Atunci a venit în ajutorul lor micuţul Lawson-Kym, de 5 ani, care a aplecat către mama lui o ramură dintr-un pomişor. Mama s-a agăţat de creangă şi a reuşit să iasă din apă cu ambii băieţi. ”Când am ajuns acasă am izbucnit în plâns. Mama mea locuieşte cu noi şi m-a întrebat ce s-a întâmplat. Dacă nu era Lucas, băiatul meu de 2 ani nu mai era azi printre noi”, a povestit Kate Palmer. Micuţul erou a declarat că nu a făcut mare lucru. A sărit în apă pentru că este de datoria lui, ca frate mai mare, să aibă grijă de frăţiorii lui mai mici. Lucas a mai povestit că nu e prima oară când sare în ajutorul frăţiorilor lui, fiind tot timpul cu ochii pe ei când merg în parc să se joace cu alţi copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net