Și-au protejat ochii, dar și-au lăsat sânii la vedere. Două starlete din America s-au pregătit cum se cuvine pentru eclipsa de Soare de luni, 21 august. Și-au luat ochelari speciali, și-au vopsit sânii în culorile steagului american și au ieșit în Times Square din New York.


Coco și Chanel au făcut senzație, luni, în cea mai cunoscută piață din lume, Times Square din New York, cu vestimentația lor de eclipsă. Fetele au renunțat la sutiene, și-au vopsit sânii voluptuoși în culorile-simbol ale SUA și au reușit să atragă atenția cel puțin la fel de mult ca evenimentul astronomic la care asistau.

spl1558996_007.jpg

eclipsa de soare
Coco și Chanel s-au uitat la Soare în sânii goi
foto: Splashnews

 

Eclipsa de Soare care a avut loc luni, 21 august s-a putut observa cel mai bine în Statele Unite ale Americii. Ultimul eveniment de acest fel a avut loc loc acum 99 de ani.

Donald Trump, ironizat după ce s-a uitat la eclipsă fără ochelari

donald_trump_eclipsa.jpg

donald trump
Cuprins de emoția momentului, Donald Trump a uitat să-și pună ochelarii de protecție
foto: Getty

În zilele premergătoare eclipsei, au circulat multiple avertismente în presă, articole care îndemnau cititorii să nu privească sub nicio formă soarele fără ochelari speciali de protecție. Totuși, în timpul eclipsei, președintele american și-a îndreptat privirea liberă către cer și a arătat spre soare cu mâna, ignorând complet faptul că își expune vederea și că ar putea suporta consecințele.

donald_trump_ochelari_protectie.jpg

donald trump ochelari de protectie
Donald Trump și-ar fi pus ochelarii de protecție la îndemnul staff-ului
foto: Getty

 

Momentul în care Donald Trump s-a uitat spre soare fără ochelari de protecție a fost fotografiat, iar imaginea a devenit în scurt timp virală. Președintele a fost ironizat de internauți, cele mai multe glume fiind despre faptul că ar fi luat avertismentele presei drept știri false.

melania_si_trump_eclipsa.jpg

melania trump
Melania a fost atentă și a purtat ochelarii de protecție pe tot timpul eclipsei
foto: Getty

 

Trump a privit spre cer numai pentru câteva secunde, după care a avut grijă să-și pună ochelarii. Potrivit reporterului  Ted Mann, de la The Wall Street Journal, președintele ar fi făcut acest gest la sfatul angajaților lui: „În timp ce făcea acest lucru (se uita spre soare, n.r.), cineva din mulțimea de ajutoare din spate a țipat: «Nu vă uitați!»”.

 
 
Loading...