Expatriații regali Archie Harrison Mountbatten-Windsor și părinții Prințul Harry și Ducesa Meghan din Sussex își sărbătoresc prima zi de naștere a micuțului, miercuri (6 mai), în casa lor de carantină din Los Angeles, la mii de kilometri de locul său de naștere și derudele sale regale din Marea Britanie.


Fanii și chiar criticii familiei regale speră că ducele și ducesa de Sussex vor da publicității o nouă fotografie cu Archie, care nu a mai fost văzut în public de la turneul părinților săi din sudul Africii, în septembrie.

Staff-ul lui Harry și Meghan din Los Angeles a refuzat să discute detalii despre aniversarea lui Archie. Având în vedere că California este încă în mare parte sub un ordin de carantină, din cauza pandemiei, este puțin probabil ca ducii de Sussex să fi găzduit o petrecere pentru copil. Archie s-a născut pe 6 mai la Portland Hospital, un spital londonez, aflat în proprietatea americană, unde Meghan a fost dusă de la primele ore ale dimineții, de la Frogmore Cottage, casa lor din moșia Castelului Windsor, aflată la aproximativ 25 de mile de Londra.

archie.jpg

Archie, ajutat să stea în picioare de mama lui, Meghan Markle
Archie s-a născut pe 6 mai
Foto: Getty

Meghan și Harry și-au dorit să-l protejeze pe Archie de presă, încă din prima zi

harry-archie.jpg

Harry, Meghan și Archie
Archie a avut parte de prima ședință foto, la două zile după ce s-a născut
Foto: Getty

 

Cronologia acelei zile rămâne oarecum neclară, din cauza greșelilor ajutoarelor de la palat și a hotărârii cuplului de a evita presa, care în trecut s-a adunat în afara Spitalului Sfânta Maria pentru nașterea celor trei copii ai fratelui și cumnatei sale, prințul William și ducesa Kate de Cambridge.

Meghan Markle și fiul ei nu au fost văzuți decât două zile mai târziu, când s-au pozat cu Harry, într-un coridor grandios al castelului Windsor. În acea sesiune foto, l-au prezentat pe Archie bunicilor săi, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Filip. Întâlnirea a fost privată, dar imaginea, care o includea pe mama ei, Doria Ragland, a fost postată pe Instagram-ul lor Sussexroyal, acum în stare latentă de când s-au mutat în Los Angeles. Numele copilului a fost anunțat mai târziu în acea zi. Au decis împotriva unui titlu pentru Archie, iar prenumele său, Mountbatten-Windsor, este un omagiu adus bunicilor reginei și prințului Filip, al cărui prenume era Mountbatten, potrivit USA Today.

La începutul domniei de 68 de ani a Reginei, ea a decis că descendenții care nu sunt în linie strânsă și directă către tron ​​să poarte atât numele Mountbatten, cât și numele dinastiei Windsor. Harry este al șaselea pe linia tronului și Archie este al șaptelea.

 
 
Loading...