Prințul Louis a împlinit la 23 aprilie frumoasa vârstă de doi anișori! Cea care i-a făcut pozele aniversare a fost chiar mămica lui, Kate Middleton, de 38 de ani, care este fotograf amator. Scumpetea Sa Regală și-a mânjit mânuțele în vopseluri și, cu palmele curcubeu, le-a făcut semne de apreciere tuturor medicilor și asistentelor care se luptă în aceste zile cu epidemia de coronavirus.


Prințul Louis și-a serbat în carantină aniversarea primilor doi anișori de viață. Prințul William și ducesa de Cambridge se află cu toți cei trei copii ai lor la Amner Hall, din Norfolk, unde se ascund de epidemia de COVID-19, care a făcut peste 18.000 de victime în Regatul Unit și a contaminat peste 135.000. Prințișorul a avut parte de o ședință foto neobișnuită.

printul_louis.jpg

printul louis 2 ani
Ședința foto făcută chiar de mama lui i-a adus zâmbetul pe chip
foto: arhivă personală

Mama lui i-a dat voie să se mânjească pe mâini și pe față cu vopseluri și să își transmită public aprecierea față de eforturile medicilor și asistentelor din Marea Britanie. În timpul ședinței foto, prichindelul regal și-a arătat inclusiv dințișorii într-un zâmbet care a făcut înconjurul planetei.

printul_louis_cu_bunicul_charles.jpg

Prințul Charles l-a îmbrățișat de la distanță pe nepotul lui, postând o fotografie dinaintea epidemiei
Prințul Charles l-a îmbrățișat de la distanță pe nepotul lui, postând o fotografie dinaintea epidemiei

Bunicul Charles i-a urat personal ”La mulți ani”

Întreg Regatul Unit l-a copleșit cu urări pe micuțul Louis. Primii au fost părinții, urmați apoi de prințul George, 6 ani și prințesa Charlotte, care îmlinește 5 ani luna următoare. Bunicul Charles, în vârstă de 71 de ani, a ținut să îi ureze ”La mulți ani” și a postat o fotografie emoționantă cu prichindelul, de pe vremea când epidemia nu obliga generațiile să se strângă în brațe. Prințul de Wales a vrut să îl îmbrățișeze de la distanță pe micuțul prinț și le-a recomandat tuturor bunicilor din lume să îi urmeze exemplul de distanțare socială.

Citește și:

Prinţul Charles şi Camilla, 15 ani de mariaj. Ce declarații scandaloase primea rivala Dianei: «Aș locui în chiloții tăi»

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

printul_louis_maini_pictate.jpg

Prințul Louis și-a mânjit mânuțele în culorile curcubeului și i-a salutat pe medici, de ziua lui de naștere
Prințul Louis și-a mânjit mânuțele în culorile curcubeului și i-a salutat pe medici, de ziua lui de naștere

Ce face Prințul Louis în fiecare zi la ora 20.00?

De mai bine de două săptămâni, Prințul William și Kate Middleton se află la Amner Hall, din Norfolk, împreună cu cei trei copilași. Relocarea lor a coincis cu momentul instituirii stării de urgență și impunerii carantinei la domiciliu. Tot atunci a început și gestul tradițional de susținere a medicilor și asistentelor de la ora 20.00. La această oră întreg Regatul Unit îi aplaudă pe angajații din sistemul sanitar pentru eforturile depuse. Prinții George, Louis și Charlotte nu se duc la culcare până nu aplaudă preț de un minut în fața casei. În felul acesta simt că fac un lucru frumos, o faptă bună și adorm apoi fericiți.

Loading...