Legătura ciudată dintre o tumoare pe creier și mărirea sânilor

Ultima actualizare:

    Jamie a fost nevoită să ia medicamente pentru tumoare, care i-au mărit sâniiFoto: huffingtonpost.co.uk
Jamie a fost nevoită să ia medicamente pentru tumoare, care i-au mărit sâniiFoto: huffingtonpost.co.uk

Surpriză de proporţii pentru o femeie care a ajuns să aibă un decolteu de invidiat, fără a cunoaşte motivul schimbării. A rămas șocată după ce a aflat că tumoarea pe care o avea la creier i-a mărit sânii în mod spectaculos, cu mai mult de două mărimi.

Jan Shure, una dintre fondatoarele Companiei SoSensational dezvăluie în publicația Huffpost Lifestyle din Marea Britanie cum s-a trezit cu niște sâni uriași. Ea mărturisește că nu se aștepta ca medicamentele pe care le-a luat pentru tratarea tumorei să îi genereze o schimbare pentru care multe femei ar da milioane, fără să stea pe gânduri. Jan spune că se accepta pe ea însăși chiar dacă nu avea cei mai frumoși sâni, pe care să îi pună în valoare purtând decolteuri.

Bucuria că deodată s-a trezit cu niște sânii mult mai mari, la care nu s-a gândit vreodată, a făcut-o să ignore tumoarea la creier: „Am uitat pur și simplu, cel puțin pentru un moment, de tumoarea mea. Trecerea de la sânii mici, care nu-mi permiteau să port anumite rochii și maieuri la sânii generoși de acum care mă ajută să arăt extraordinar, a fost o schimbare radicală pentru mine”. Ba, mai mult, și-a schimbat total stilul vestimentar: „Acum trebuie să acord atenție tuturor sfaturilor date de femeile dotate cu sâni, port rochii decoltate, maieuri în V și cele mai pretențioase costume de baie”, spune Jan.

I s-a pus pata pe sutiene: „Dacă înainte eram nevoită să port modele din anii ’60-’70, chiar dacă îmi doream foarte mult să le port pe cele care erau la modă, acum mă pot bucura de unele mai sofisticate, cu dantelă, cu paiete sau cu panglici. Pot să port și sutiene care îmi ridică sânii”.

Din nefericire, bucuria lui Jan a venit la pachet și cu niște neajunsuri: „Sânii mei se măreau fără oprire. Dar nu doar ei au suferit schimbări, ci și fundul, care a căpătat dimensiuni impresionante și a trebuit să-mi schimb garderoba în întregime”, mărturisește ea.

Pentru că tratamentul medicamentos urmat pentru tratarea bolii i-a modificat corpul atât de mult, femeia a luat în cele din urmp decizia de a extirpa chirurgical tumoarea de pe creier. Din acel moment, a scăpat de toate efectele adverse și acum este pregătită să se întoarcă la muncă. Mai mult, operația i-a permis să țină și o cură de slăbire. „Mănânc sănătos, prin urmare am dat jos o parte bună din kilogramele în plus. Odată cu venirea lunii septembrie, se împlinesc cele 18 luni de când am făcut operația, iar asta înseamnă că pot să țin un regim mult mai riguros”, mărturisește Shure.

Deși a avut atât de mult de suferit din cauza tumorii și a tratamentului medicamentos care i-a schimbat corpul, ea mai are o nostalgie: „Primul lucru spre care mă pot îndrepta va fi dulapul meu cu sutiene. Voi duce dorul acestor sâni care mi-au plăcut atât de mult”.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net