Meghan Markle, frumoasa logodnică a Prințului Harry, este, de cele mai multe ori, îmbrăcată impecabil, așa cum cere viitorul ei rand la Casa Regală a Marii Britanii. Cu toate acestea, un mic detaliu i-a ”scăpat”...


Meghan Markle, fosta actriță americană ce îi va deveni, curând, soție Prințului Harry, este, de cele mai multe ori, un exemplu în ceea ce privește vestimentația, cu atât mai mult cu cât eticheta Casei Regale a Marii Brintanii este extrem de strictă. Cu toate acestea, pare-se, când vine vorba de pantofi, Megan are o mică... problemă. Mai exact, la câteva evenimente diferite, viitoarea soție a Prințului Harry a apărut cu aceeași pereche de pantofi, Manolo Blahnik și care costă 625 de dolari. Și, culmea, nu pantofii cu pricina, de culoare neagră, nu par să fie extrem de comozi, dar fosta actriță pare să fie îndrăgostită de tocurile cui, destul de înalte, care îi pun în evidență gleznele subțiri.

  • foto: Guliver/Gettyimages
  • foto: Guliver/Gettyimages
  • foto: Guliver/Gettyimages
1/4

De altfel, purtarea perechii de pantofi favorite pare să fie să fie singurul semn de rebeliune al americancei în fața etichetei stricte a Casei Regale a Marii Britanii, adeseori ea găsind obligațiile impuse ca fiind obositoare.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii grandioase. Nunta se anunță a fi evenimentul anului, iar sutele de invitați îi vor onora pe miri cu daruri demne de Casa Regală a Marii Britanii.

 
 
Loading...