Lovitură grea pentru Meghan Markle. A pierdut prima rundă din războiul cu presa britanică

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a pierdut prima rundă din procesul intentat presei britanicefoto: Shutterstock
Meghan Markle a pierdut prima rundă din procesul intentat presei britanicefoto: Shutterstock

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a pierdut prima rundă din procesul civil intentat ziarului britanic Mail on Sunday, care a publicat o scrisoare trimisă de ducesă tatălui ei, scrie The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

Meghan Markle a acţionat în judecată publicaţia pentru încălcarea intimităţii. Mail on Sunday a publicat în 2018 un articol care cuprindea fragmente dintr-o scrisoare pe care ducesa i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle. 

În procesul civil intentat ziarului şi companiei Associated Newspapers, americanca susţine că Mail on Sunday a încălcat drepturile de autor, a folosit abuziv informaţii personale şi a încălcat legea britanică privind protejarea datelor.

Associated Newspapers neagă acuzaţiile, mai ales pe cea potrivit căreia scrisoarea a fost prezentată într-un mod care i-a schimbat înţelesul.

O primă audiere a avut loc săptămâna trecută, prin videoconferinţă. Associated Newspapers a cerut atunci eliminarea mai multor părţi din caz.

Vineri, judecătorul Mark Warby a decis în favoarea companiei şi a eliminat părţi din cazul lui Markle şi a precizat că ele pot fi readuse într-un alt stadiu al procesului dacă vor avea un temei juridic.

Prințul Harry a sărit în apărarea lui Meghan 

Ducesa de Sussex susține că Mail on Sunday a modificat și a scos intenționat anumite pasaje din scrisoarea pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui său, Thomas. Cei doi sunt certați de foarte mulți ani, iar relația lor a fost intens mediatizată în presa tabloidă din Marea Britanie. 

 „Conținutul unei scrisori private au fost făcute publice în mod ilegal, pentru a te manipula pe tine, cititorule, pentru a duce la capăt agenda acestui grup media. În plus, după publicarea ilegală a acestui document privat, jurnaliștii au omis în mod strategic anumite paragrafe pentru a masca minciunile pe care ei le-au perpetuat în ultimul an”, a declarat prințul Harry într-un comunicat de presă. 

Citește și:

Meghan Markle, în război cu presa britanică! Ducesa de Sussex a lămurit toate zvonurile

Meghan Markle, cel mai emoţionant interviu: «Prietenii m-au avertizat că relaţia cu Harry îmi va distruge viaţa»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net