Măcel la o şcoală primară! Uite cum arată criminalul care obişnuia să tragă rafale de gloanţe în Lună

Ultima actualizare:

    Crimele au fost făcute în curtea unei şcoliFoto: afp
Crimele au fost făcute în curtea unei şcoliFoto: afp

Un nou atac armat a avut loc marţi în California, SUA. Patru persoane au fost ucise şi zece au fost rănite. Atacatorul, care a fost ucis, era un bărbat de 44 de ani descris de vecini drept deosebit de violent.

La numai o săptămână de la masacrul de la biserica baptistă din Sutherland Springs, Texas, în urma cărora au fost ucise 26 de persoane, un nou atac sângeros îndoliază America. Patru persoane au fost împuşcate mortal şi 10 au ajuns cu răni la spital, între care şi doi copii, în regiunea Tehama.

Atacatorul, Kevin Janson Neal, de 43 de ani, care era înarmat cu o puşcă semiautomată şi două pistoale a deschis focul la întâmplare în toate persoanele pe care le-a întâlnit, după ce a dat buzna cu un camion furat de la un vecin, pe care l-a împuşcat mortal, în curtea unei  şcoli elementare în jurul orei 7.52. A tras circa 100 de gloanţe prin geamuri şi în pereţi, timp de 45 de minute, încercând să intre şi în sălile de clase, dar, din fericire, uşile de la intrare au fost încuiate îndată ce s-au auzit împuşcăturile. A fugit lăsând în urma lui oameni prăbuşiţi în bălţi de sânge, ţipete de groază, urlete de durere. Monstrul a fost împuşcat mortal de un poliţist nu departe de locul în care a făcut măcelul. A rănit şi un copil, Alejandro Hernandez, de 6 ani, pe care l-a împuşcat în piept şi în picior. Băiatul a fost transportat de urgenţă cu un elcopter la spital şi se află în stare critică. Criminalul era cunoscut de justiţie, fiind urmărit pentru multiple acte de violenţă. Vecinii au spus că trăiau un infern din cauza acestui “nebun”. Era un smintit care obişnuia să tragă rafale de gloanţe în Lună, noaptea.


    Kevin Janson Neal era deosebit de violent
Kevin Janson Neal era deosebit de violent

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net