Mai bine în puşcărie decât lângă soţie

Ultima actualizare:

    Americanul Lawrence John Ripple, de 70 de ani, a jefuit o bancă pentru a fi arestat ca să scape de nevastă
Americanul Lawrence John Ripple, de 70 de ani, a jefuit o bancă pentru a fi arestat ca să scape de nevastă

Incredibil! După o ceartă monstruoasă cu soţia, pensionarul Lawrence John Ripple, de 70 de ani, s-a dus să spargă o bancă numai pentru a fi arestat. Preferă să stea în puşcărie ca să scape de consoartă.

Un caz cum nu s-a mai auzit! Americanul Lawrence John Ripple, din Kansas City, a înscenat un jaf la o bancă, vinerea trecută, cu scopul de a ajunge la închisoare. Înarmat cu un bilet pe care scria că vrea bani şi că posedă asupra sa o armă, bărbatul a intrat într-unul din sediile ale Bank of Labor de pe Bulevardul Minnesota din oraşul său. A înmânat hârtia casierului, care i-a dat câteva bancnote de 100 de dolari (circa 395 de lei) şi a acţionat imediat butonul de panică. Însă mare i-a fost mirarea funcţionarului băncii, când a văzut că Ripple nu fuge cu banii. Ba mai mult decât atât, el a aşteptat liniştit în hol sosirea oamenilor legii. 

În scurt timp, poliţiştii şi-au făcut apariţia, iar pensionarul le-a spus bucuros că el era tipul pe care îl căutau. “S-a certat cu soţia şi s-a săturat de scandalurile pe care i le făcea în ultima vreme”, a dezvăluit un ofiţer FBI care l-a anchetat. 

Ripple le-a spus anchetatorilor că preferă să stea în puşcărie decât cu consoarta. Numai acolo este sigur că va scăpa cu siguranţă de ea. Dacă ar fi părăsit-o şi ar fi încercat să se stabilească în altă parte, se temea că “l-ar găsi şi în gaură de şarpe”. John Ripple a mărturisit că a scris biletul pe care avea să-l înmâneze casierului de la bancă chiar în prezenţa nevestei. De asemenea, i-a spus ce intenţionează, strigându-i: “Mai bine mă duc la pârnaie, decât să mai rămân acasă!”. 

Ghinion! Judecătorul l-a trimis acasă, la nevastă

Justiţia a decis, însă, marţi, 6 septembrie, ca bărbatul să răspundă acuzaţiilor de jefuire a băncii în stare de libertate. A doua zi, miercuri, 7 septembrie, a fost eliberat. Nu se ştie dacă s-a întors la soţie sau s-a ascuns, după ce nu a reuşit să convingă autorităţile să-l ţină la zdup. Jurnaliştii americani nu au mai izbutit să-i dea de urmă după eliberare, potrivit “The Huffington Post”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net