Oficialii din Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, au anunțat vineri, 17 februarie, că nu pot preda trupul neînsuflețit al lui Kim Jong-Nam autorităților nord-coreene până nu li se trimite o mostră de ADN care să le arate că face parte din familia liderului Coreei de Nord.


Potrivit News.ro, care citează France Press, până în acest moment, detectivii malaezieni au arestat șase persoane în încercarea de a stabili condițiile în care a murit fratele lui Kim Jong-Un. Principala ipoteză este că ar fi fost asasinat de două femei, dar cele două suspecte au declarat că nu se cunoșteau înainte de atac și fuseseră convinse de un „bărbat misterios” că participă la filmarea unei farse Tv, informează sursa citată.

Misterele planează în jurul morții lui Kim Jong-Nam, mai ales că diplomații nord-coreeni s-au opus necropsiei și au încercat oprirea procedurii în Malaezia.

”Până în acest moment nicio rudă nu s-a prezentat pentru a-l identifica şi a-i ridica corpul. Avem nevoie de o mostră ADN din partea unui membru al familiei. Coreea de Nord a depus o solicitare pentru eliberarea cadavrului, dar înainte de a face asta, noi trebuie să stabilim cui îi aparţine acest cadavru”, a declarat şeful poliţiei din Selangos.

 
 
Loading...