Stațiunea Magaluf din Spania este cunoscută pentru cluburile de noapte care dau petreceri dezlănțuite și unde petrecăreții renunță la rușine și haine. Se pare însă că există un alt loc mult mai libertin și unde sexul în public este considerat ceva obișnuit.


Vara este anotimpul în care petrecăreții fără inhibiții se dezlănțuie în stațiunea Malia, din Creta. Pe Internet au fost publicate numeroase materiale video în care apar mai multe fete focoase încinse de ritmurile muzicii și răcorite cu suficiente pahare de alcool care fac atmosfera să cam scape de sub control. 

malia_1.jpg

malia sex
În stațiunea Malia au fost surprnise numeroase imagini cu fete amețite de alcool și dezlănțuite în dansuri erotice
Foto captură/DailyStar.co.uk

Unul dintre aceste materiale video, care apare chiar și pe site-urile pornografice, arată o competiție de tricouri ude care se dezlăunțuie într-o adevărată orgie între lesbiene cu scene de sex chiar în văzul celorlalți petrecăreți, după cum relatează DailyStar.co.uk

malia_2.jpg

malia sex
Fetele sunt surprinse mereu cu sânii la vedere
Foto captură/DailyStar.co.uk

În alte imagini, fetele sunt surprinse pe jumătate dezbrăcate și stropindu-se cu un lichid necunoscut. În plus, toți cei care au fost în Malia s-au arătat extrem de mulțumiți și consideră că depășește cu mult stațiunea spaniolă Magaluf. Este locul unde rușinea este lăsată acasă, iar fetele sunt mereu surprinse cu sânii la vedere. 

malia_3.jpg

malia sex
Fetele se dezlănțuie în orgii sexuale
Foto captură/DailyStar.co.uk

Un alt motiv pentru care Malia a ajuns în topul preferințelor este că spre deosebire de alte stațiuni, cluburile de aici nu percep o taxă de intrare.

 

 
 
Loading...