Mama a născut băiatul, iar tatăl fetiţa

Ultima actualizare:

    Australienii AJ Kearns (41 de ani) şi Zu White (38 de ani) au şocat planeta după ce au devenit părinţi
Australienii AJ Kearns (41 de ani) şi Zu White (38 de ani) au şocat planeta după ce au devenit părinţi

O poveste halucinantă! AJ Kearns din Melbourne este mamă pentru fetiţa lui, Luka, de 3 ani, şi tată, pentru băiatul său, Jasper, de 6 ani! El a născut-o pe fiică, iar soţia sa, Zu White, l-a născut pe fiu.

Canalul de televiziune australian ABC a difuzat recent această poveste şocantă. Transsexualul AJ Kearns, în vârstă de 41 de ani, a acceptat să nască un copil după ce 3 ani a trăit ca bărbat. El a oprit procesul de schimbare de sex special pentru a naşte! Când a venit pe lume, Kearns a fost înregistrat ca aparţinând sexului feminin sub numele de fată Vicki-Anne. Pe măsură ce a crescut, a fost atras de femei şi s-a îndrăgostit de Zu White, care astăzi are 38 de ani.

În 2009 s-au căsătorit, iar soţia a născut un băieţel, numit Jasper, care acum are 6 ani, rămânând însărcinată prin fertilizare artificială. Zu a suferit complicaţii la naştere şi, după 3 ani, când cuplul a dorit să mai aibă un copil, AJ Kearns a decis să-l nască el. Sarcina a survenit tot prin fertilizare artificială, la 3 ani după ce acesta a început procesul de schimbare de sex. În cele nouă luni, a întrerupt tratamentele de transformare din femeie în bărbat. 

În 2012, la şase luni după ce a adus-o pe lume pe Luka, şi-a tăiat sânii şi a început să ia testosteron, ataşându-şi şi organul sexual masculin. În prezent, zice că este un bărbat complet! Pentru fetiţă are sentimente şi de tată şi de mamă, pentru băiat are numai sentimente de tată. 

Între timp, s-a despărţit de Zu White, dar se îngrijeşte în continuare de copii. “Le-am spus cinstit, fetei că s-a născut din burta tatălui şi băiatului că provine din burta mamei”, a povestit AJ Kearns pentru canalul australian de televiziune ABC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net