"Manâncă testiculele şi creierul duşmanilor". El e cel mai diabolic dictator din lume

Ultima actualizare:
Aici se află Guineea Ecuatorială
Aici se află Guineea Ecuatorială

E temut de supuşii săi şi nimeni nu îndrăzneşte să mişte în faţa lui. Teodoro Obiang Nguema e mai puţin cunoscut decât Robert Mugave din Zimbabwe, dar e cu siguranţă un dictator la fel de diabolic.

Preşedintele Guineei Ecuatoriale, în vârstă de 74 de ani, este cunoscut ca "torţionarul-şef" al ţării. El a venit la putere după ce l-a îndepărtat pe unchiul său nebun, care i-a ucis familia din paranoia. Nguema a preluat frâiele ţării africane în 1979 şi de atunci conduce cu un pumn de fier, iar nimeni nu are voie să i se opună, conform dailystar.co.uk.


    Aici se află Guineea EcuatorialăFoto: Google Maps
Aici se află Guineea EcuatorialăFoto: Google Maps

În prezent, dispariţiile, torutura şi execuţiile sunt la ordinea zilei şi nimeni nu se ridică împotriva dictatorului. 

Mai mult, opozanţii lui susţine că Nguema este canibal şi că îi jupuieşte chiar pe el pe duşmanii lui, iar apoi le mănâncă testiculele, creierul şi ficatul, pentru a avea mai multă putere. 

Datorită faptului că se află la putere de peste 30 de ani, Nguema se crede un fel de mesaia. "Crede că poate ucide pe oricine fără a da socoteală sau a ajunge în iad pentru că Dumnezeu e cel care îi dă putere", a povestit un apropiat al dictatorului. 

Însă se pare că zilele lui Nguema sunt numărate: el ar suferi de cancer la prostată. După moartea lui, cetăţenii ţării trebuie să înfrunte un preşedinte şi mai rău: fiul acestuia, Teodoro Nguema Obiang Mangue, în vârstă de 46 de ani. Un playboy notoriu, el este în prezent vice-preşedintele ţării şi favoritul tatălui său. Aruncă cu banii pe maşini scumpe şi şampanie, în timp ce ţara lui se chinuie în sărăcie. Mai mult, se pare că stilul lui de a conduce este similar cu al lui Nguame.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net