Marea Britanie a atacat ISIS în Siria

Ultima actualizare:

    Marea Britanie a atacat poziții ale Statului IslamicFoto: Arhiva Click!
Marea Britanie a atacat poziții ale Statului IslamicFoto: Arhiva Click!

Avioanele de vânătoare Tornado ale Forțelor Regale britanice au efectuat primele raiduri împotriva unor poziții ale grupării Stat Islamic în Siria, joi (3 decembrie), la numai câteva ore după ce Parlamentul a aprobat atacurile cu 397 voturi pentru și 223 împotrivă.

Dezbaterea din Parlamentul britanic cu privire la raidurile aeriene din spațiul sirian a durat zece ore, iar în final s-a decis ca Marea Britanie să se implice în lupta împotriva ISIS. La doar câteva ore după aprobarea Paralemntului, patru avioane de vânătoare au decolat de la baza aeriană a Forțelor Aeriene Regale britanice din Cipru, scrie Mediafax.

Două dintre cele patru aeronave au revenit la baza din Cipru după trei ore de la decolare. Avioanele au avut la bord câte trei bombe Paveway fiecare. Ministerul britanic al Apărării ar urma să ofere detalii despre țintele avioanelor ulterior, în cursul zile de joi (3 decembrie). Premierul Marii Britanii David Cameron este de acort cu decizia luată de parlamentar pe care o crede a fi una foarte corectă.  Cu toate acestea, opozanții săi o văd ca pe o greșeală enormă. Inițiativa a divizat Parditul Laburist (centru-stânga, în opoziție), al cărui lider, Jeremy Corbyn, se opune vehement bombardamentelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net