Mărturia înfiorătoare a unei femei de 21 de ani, sclavă sexuală a ISIS

Ultima actualizare:

    Nadia Murad Basee Taha (21 de ani)foto: captură video
Nadia Murad Basee Taha (21 de ani)foto: captură video

A fost torturată și abuzată sexual timp de trei luni de către extremiștii Statului Islamic. Nadia Murad Basee Taha, o tânără credincioasă Yazidi (monoteiști care cred că Dumnezeu este creatorul lumii, n.r.) în vârstă de numai 21 de ani, a trecut prin suferințe groaznice, trăind la mila teroriștilor ISIS.

Tânăra a fost răpită dintr-un sat din Irak și ținută ca sclavă sexuală într-o clădire din Mosul în care se aflau mii de familii Yazidi, potrivit mărturiilor ei. A fost violată în repetate rânduri și a fost martora unor fapte cutremurătoare. Femeia a vorbit în fața Consiliului de Securitate ONU despre experiența ei traumatică.

Nadia vorbește despre abuzurile teroriștilor

„Noi, femeile și copiii, au fost aduși cu autobuzul într-o altă regiune. Pe drum, ne-au umilit. Ne-au atins și ne-au violat. Ne-au dus la Mosul cu peste 150 de alte familii Yazidi. Într-o clădire erau mii de famili Yazidi și copii care erau dați la schimb drept cadouri. Unul dintre acești oameni a venit la mine. Voia să mă ia, m-am uitat la podea. Eram absolut înmărmurită”, și-a început Nadia mărturia.

Femeia a vorbit despre bătaia pe care a luat-o în prima zi: „Când m-am uitat în sus, am văzut un bărbat uriaș. Arăta ca un monstru. Am plâns. Am strigat «sunt prea tânără și tu ești uriaș». M-a lovit. M-a lovit cu piciorul și m-a bătut”.

Apoi, un alt bărbat a venit la Nadia. Aceasta l-a mințit, încercând să evite abuzul sexual: „Și câteva minute mai târziu, un alt bărbat a venit la mine. Încă mă uitam la podea. Am văzut că el era puțin mai mic. L-am implorat. L-am implorat să mă ia. Eram incredibil de speriată de primul bărbat. Bărbatul care m-a luat mi-a cerut să îmi schimb religia. Am refuzat. Apoi, mi-a cerut mâna în căsătorie, să spun așa. Am spus că sunt bolnavă pentru că majoritatea femeilor erau la menstruație pentru că erau speriate”.

Au violat-o în grup până a leșinat

În cele din urmă, Nadia nu a putut scăpa. Femeia a fost violată de mai mulți paznici: „ Câteva zile mai târziu, m-a forțat să mă îmbrac și să mă machiez. Iar apoi, în acea noapte teribilă, a făcut-o. M-a forțat să fac parte din facțiunea lui militară. M-a umilit în fiecare zi. M-a forțat să port haine care nu îmi acopereau trupul. Am fost torturată. Am încercat să fug, dar unul dintre paznici m-a oprit. În noaptea aia m-a bătut. Mi-a cerut să îmi dau hainele jos. M-a pus într-o cameră cu paznicii, apoi ei au început să-și comită crima (să o violeze, n.r.) până am leșinat”.

După trei luni de suferință continuă, Nadia a reușit să scape. „La trei luni după ce am fost răpită, am reușit, în final, să scap. În prezent locuiesc în Germania. În cele din urmă, vă implor să scăpați de Daesh (Statul Islamic, n.r.) complet. Am trecut prin această suferință teribilă din cauza lor. Am văzut ce le-au făcut băieților și fetelor”, a încheiat femeia mărturia, implorându-i pe reprezentanții Consiliului de Securitate al ONU, care au fost impresionați până la lacrimi, să puncă punct crimelor comise de Statul Islamic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net