Mărturiile-șoc ale unei jurnaliste britanice înainte de a se opera pe creier

Ultima actualizare:

    Katie Hopkins scrie pentru Daily Mail și este gazda unei emsiuni la un post de radio din AngliaFoto: Facebook
Katie Hopkins scrie pentru Daily Mail și este gazda unei emsiuni la un post de radio din AngliaFoto: Facebook

Katie Hopkins este o femeie de 41 de ani din Marea Britanie, vedetă Tv și jurnalistă pentru The Sun și Daily Mail. A apărut în “Ucenicul” și „Big Brother”, varianta cu vedete, dar a candidat și în 2009 la alegerile pentru Parlamentul European. De la 19 ani suferă de epilepsie.

Mărturiile unei femei care se pregătește să intre într-o operație extrem de complicată sunt cu adevărat uluitoare. Cu doar 30 de minute înainte ca medicii să-i taie creierul pentru a încerca să o vindece de epilepsie, o britanică vorbește cu mult curaj despre viață.

“Copiii mei au 11, 10 și 7 ani. Am așteptat. Am așteptat să simt că sunt destul de mari pentru a fi curajoși și destul de inteligenți pentru a-și putea aminti lucrurile pe care vreau să le știe. De exemplu, de ce fetele sunt ciudățele și de ce scopul unei familii este să rămână împreună; că oamenii sunt diferiți, dar a încerca să fim la fel ca ceilalți nu ne face mai buni; că trebuie să râdem în fiecare zi pentru că nimic nu contează atât de tare încât nu poate fi amuzant”, au fost doar câteva dintre cuvintele pline de curaj ale lui Katie în ediția online a Daily Mail.

Urma să i se taie creierul

Deși era înspăimântată de operația grea care o aștepta și de un posibil deznodământ tragic, Katie Hopkins a ales să vadă partea frumoasă a necazului său, să ia speranța și perspectiva de viitor în calcul mai mult decât gândul posibilității de a-și lăsa copiii orfani de mamă.

Întotdeauna a vrut să fie prima femeie general, căci a absolvit cursurile Academiei Regale Militare Sandhurst, dar a înțele că epilepsia de care suferă de la 19 ani o va împiedica să-și ducă visul la bun sfârșit.

Ceea ce vrea să aducă la cunoștința întregii lumii este simplu: bucură-te în fiecare zi că ai șansa să mai trăiești o zi și că ai parte de acest dar minunat care unora le este luat atât de ușor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net