Masacru în New York! Patru bărbaţi fără adăpost, omorâți în bătaie

Ultima actualizare:

    Criminalul este tot un om al străzii Foto: Pixabay
Criminalul este tot un om al străzii Foto: Pixabay

Un nou masacru a avut loc în SUA! Patru bărbaţi fără adăpost au fost omorâţi în bătaie pe străzile cartierului Chinatown din New York, în timp ce dormeau.

O a cincea victimă este în stare critică. Criminalul a fost arestat. Se pare că și el era tot un om al străzii. În momentul în care poliţiştii l-au imobilizat, el avea încă, în mână, arma crimelor o ţeavă de metal. Bărbatul pare să-şi fi ales victimele la întâmplare. Măcelul a avut loc puţin după ora 2 noaptea în cartierul chinezesc, potrivit stirileprotv.ro. Mai mulţi martori au sunat de urgență la poliţie pentru a anunţa atacul sângeros.

„Când agenţii au răspuns apelului şi au ajuns în locul respectiv, au găsit un bărbat care zăcea pe stradă, nu era conştient şi avea o rană gravă la cap. Un al doilea bărbat care fusese de asemenea rănit la cap s-a apropiat de oamenii legii. Doi martori le-au spus poliţiştilor că un bărbat necunoscut care purta o geacă neagră şi pantaloni negri le-a lovit pe victime de mai multe ori în cap cu un obiect de metal, după care a fugit spre zona de vest a oraşului, pe strada Deue”, a declarat Stephen Hughes, comisar poliţia din Manhattan.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net