Masca transparentă, cu vedere la zâmbet, noua modă în Italia. Pentru cine este extrem de utilă

Ultima actualizare:

    Așa arată masca de protecție transparentă!foto: PRO TV
Așa arată masca de protecție transparentă!foto: PRO TV

Inventivitatea oamenilor nu a dezamăgit niciodată. Cum masca de protecție a devenit în toată lumea un accesoriu indispensabil, producătorii s-au adaptat și au găsit noi metode de a o face mai performantă, mai frumoasă, mai prietenoasă. Astfel, au apărut măștile de protecție transparente, cu vedere la zâmbet. Pentru anumite categorii de persoane sunt extrem de utile.

O companie din Italia a început să producă măști chirurgicale transparente care, se pare, sunt la mare căutare. Partea din centru a măștii este confecționată din poliuretan, bine sigilat cu restul materialului, poate fi spălată manual și reutilizată. Aceste modele de măști sunt utile în primul rând persoanelor cu deficiențe de auz, care se bazează pe limbajul mimico-gestual. Patronii de restaurante o găsesc și ei extrem de folositoare pentru chelnerii care vor să afișeze o față zâmbitoare. Personalul din saloanele de înfrumusețare și toți cei care lucrează cu publicul pot folosi astfel de măști. Dar nu numai. Și doamnele sau domnișoarele care țin la imaginea lor și nu vor să renunțe la machiaj, la ruj, pot folosi o astfel de mască.

„Măștile transparente sunt pentru toată lumea. Oricine le poate folosi pentru a avea o comunicare mai ușoară, nu doar prin cuvinte, ci și prin gesturi, expresii faciale, mișcări ale buzelor”, a declarat Dorina Marini, reprezentanta fabricii din Italia, citată de PRO TV. Costul unei astfel de măști este de aproape 7 dolari, iar producătorul a avut deja de onorat 15.000 de comenzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net