Medicul care l-a tratat pe Navalnîi la Omsk, găsit la trei zile după ce a fost dat dispărut

Ultima actualizare:

    Alexei Navalnîi a fost internat la Omsk în luna august a anului trecutFoto: AFP
Alexei Navalnîi a fost internat la Omsk în luna august a anului trecutFoto: AFP

Aleksandr Murahovski, medicul şef al spitalului din Omsk și cel care l-a tratat pe opozantul rus Alexei Navalnîi după ce a fost otrăvit anul trecut a fost găsit la trei zile după ce a fost dat dispărut în timpul unei expediții de vânătoare.

Aleksandr Murahovski a părăsit vineri o bază de vânătoare dintr-o pădure cu un autovehicul de teren iar de atunci nu a mai fost văzut. Serviciul de prim-ajutor, drone, un elicopter şi voluntari pe teren s-au alăturat efortului de căutare. Acesta ar fi părăsit pădurea pe cont propriu și ar fi luat legătura cu locuitori din satul Basly, potrivit agenției RIA care a citat un oficial al guvernului regional din Omsk. Starea de sănătate a medicului ar fi una „normală”, potrivit consultului medical efectuat ca măsură de precauție într-un spital din regiune, scrie Digi24.

Aleksandr Murahovski a fost medicul şef al spitalului din oraşul siberian Omsk unde a fost tratat Alexei Navalnîi. Opozantul rus  a fost internat la Omsk în luna august a anului trecut. Inițial, spitalul de urgență a recunoscut că acesta a fost otrăvit, dar apoi a negat. Cu toate acestea, trei laboratoare europene au conchis că a fost otrăvit cu un agent neurotoxic de tip Noviciok, conceput în scopuri militare în epoca sovietică

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net