Meghan Markle are sau nu fire de păr alb în cap?

Ultima actualizare:

    Meghan Markle îşi ascunde firele de păr albFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle îşi ascunde firele de păr albFoto: GuliverGetty Images

Meghan Markle a fost surprinsă în trecut cu fire de păr alb, însă acum au dispărut. Un specialist susţine că în ciuda faptului că pe perioada sarcinii nu mai are voie să se vopsească pe păr, soţia lui Harry foloseşte nişte trucuri isteţe provenite de la stiliştii casei regale pentru a nu apărea încărunţită în public.

Meghan Markle (37 de ani) a fost lăudată pentru că şi-a purtat cu mândrie firele de păr alb anul trecut. Însă săptămâna trecută soţia prinţului Harry (34 de ani) nu mai avea nici urmă de fir alb. Acest lucru a fost imediat sesizat de fani. Specialistul Jason Hogan este convins că ducesa de Sussex foloseşte trucuri ca să nu i se mai vadă părul albit. Sau, dacă se vopseşte, foloseşte produse foarte bune care nu sunt foarte toxice pentru sarcină. Unele studii au arătat că dozele mari din vopselele de păr pot să cauzeze fătului. Contează de asemenea durata la care părul şi pielea femeii gravide sunt expuse la produsele de colorare.

Expertul Jason Hogan mai spune că, în primele trei luni de sarcină, când se dezvoltă cortexul cerebral al fătului, vopseaua care se aplică pe păr sau piele poate fi absorbită şi intră în fluxul sanguine pe care mama îl împarte cu copilul. De aceea, femeile ar trebui să renunţe să se mai vopsească în timpul primului trimestru de sarcină. Meghan Markle a fost surprinsă în trecut cu fire de păr alb, dar acum nu le mai are fiindcă le ascunde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net