Meghan Markle, despre finala de la Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams: ”Așa a părut?”

Ultima actualizare:

    La finala Wimbledon 2019, Kate Middleton și Meghan Markle au lăsat impresia că se înțeleg foarte binefoto: Getty Images
La finala Wimbledon 2019, Kate Middleton și Meghan Markle au lăsat impresia că se înțeleg foarte binefoto: Getty Images

Meghan Markle a vorbit, în interviul cu Oprah Winfrey, despre finala de la Wimbledon 2019, pe care a urmărit-o din tribune, alături de Kate Middleton. Pentru români, a fost triumful superb al Simonei Halep, pentru cele două ducese a fost primul eveniment la care au participat împreună, după zvonurile că lucrurile nu merg prea bine între ele.

Interviul oferit de Meghan Markle celebrei Oprah Winfrey a făcut lumină în câteva chestiuni delicate. Ducesa a insistat că lucrurile au stat foarte diferit față de cum le vedeam cu toții din exterior.

Unul dintre episoadele asupra cărora s-a oprit Meghan a fost finala de la Wimbledon 2019, pe care ducesa de Sussex a urmărit-o din tribune împreună cu Kate Middleton. A fost unul dintre puținele momente în care cele două cumnate au lăsat impresia că se înțeleg foarte bine și că bârfele din presă n-au nicio acoperire.

Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă acel moment a fost și în realitate ”ceea ce a părut să fie… adică o încercare a lui Kate de a te ajuta să te adaptezi”.

Înainte de ziua finalei, 13 iulie 2019, Kate și Meghan mai participaseră la câteva meciuri din cadrul turneului patronat de ducesa de Cambridge, dar separat. Kate, care a fost prezentă mereu la turneu din 2011, a mers la meciul englezoaicei Harriet Dart cu americanca Christina McHale. Meghan, în schimb, a mers la unul dintre meciurile Serenei Williams, care îi este bună prietenă

Meghan a evitat să ofere un răspuns direct: ”Ceea ce pot spune despre ultimii patru ani este că nimic nu este ceea ce pare a fi”.

Oprah a încercat să obțină o imagine mai profundă a relației dintre Meghan și Kate. ”Te-ai simțit bine primită de toată lumea? Așa părea să fie la Wimbledon, cu tine și cu Kate, când v-ați dus să vedeți o prietenă jucând tenis. Chiar așa era? Părea că sunteți două cumnate care au ieșit în lume și încearcă să se cunoască. Te-a ajutat? Te-a primit în sânul familiei?”

Răspunsul lui Meghan nu doar că nu a confirmat această impresie generală, dar a contrazis tot ce credea lumea până acum despre relația ei cu soția prințului William.

”Nimic nu e așa cum pare. Îmi amintesc cum oameni din interiorul familiei îmi spuneau atât de des «Ei bine, nu poți să faci asta pentru că ar lăsa cutare impresie. Nu poți». Apoi, când întrebam: «Pot să ies la masă cu prietenii mei?», mi se răspundea: «Nu, nu, nu. Ești supraexpusă. Ești peste tot. Ar fi de preferat să nu ieși la masă cu prietenii tăi»”, a răspuns cu amărăciune Meghan.

Citește și:

Meghan Markle: ”Kate m-a făcut să plâng”. Ce s-a întâmplat de fapt între cele două la nuntă

Din ce bani trăiesc Meghan Markle și Harry. Averea prințesei Diana i-a ajutat: „Am ceea ce mi-a lăsat mama. Nu aș fi reușit altfel"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net