Meghan Markle, detoxifiere după sărbători

Ultima actualizare:

    Meghan are mare grijă de corpul său
Meghan are mare grijă de corpul său

Meghan Markle a trecut deja la detoxifiere după sărbători. Își prepară o băutură specială care o menține perfect sănătoasă.

Meghan Markle (39 de ani) a dezvăluit care e rețeta sa de detoxifiere după sărbători. Soția prințului Harry (36 de ani) își pregătește o băutură specială pentru a-și purifica trupul după excesele de Crăciun și Revelion. Băutura, pe care o consumă în fiecare dimineață, este antioxidantă și îi dă energie. O prepară din apă de cocos, o pudră de proteine, afine congelate, scorțișoară, semințe de chia și lapte de migdale. Meghan spune că este o rețetă ideală care o ajută să-și păstreze o sănătate perfectă.

/Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

/Meghan Markle, desființată de un fotograf cu care a lucrat: «O actriță de mâna a doua cu pretenții de Hollywood»

Întotdeauna a ținut cont de dietă

Înainte de a se căsători cu prințul Harry, la 19 mai 2018, ea a ținut de asemenea cont de dietă pentru a se asigura că nu i se întâmplă nimic rău. Fosta actriță nu s-a atins de midii sau friptură preparată în sânge. Apa nefiltrată, făina negătită, fructele sau legumele au fost în prealabil spălate și tăiate de furnizor. Meghan a ținut o dietă strictă pentru a se asigura că va evita o eventuală intoxicație alimentară în timpul fericitului moment. Soția prințului Harry are mare grijă să nu se îmbolnăvească. Meghan Markle a trecut deja la detoxifiere după sărbători.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net