Meghan Markle, dezvăluiri despre bebelușul regal: «Archie are deja doi dințișori»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle i-a dezvăluit unei fetițe că fiul ei are deja doi dințișorifoto: Instagram/Sussexroyals
Meghan Markle i-a dezvăluit unei fetițe că fiul ei are deja doi dințișorifoto: Instagram/Sussexroyals

Meghan Markle și prințul Harry au vizitat familiile militarilor din Windsor miercuri, 6 noiembrie. Ducii de Sussex au ținut însă presa departe de acest eveniment și au făcut publice imagini doar pe contul lor oficial de Instagram. Într-un filmuleț în care apare discutând cu o fetiță, Meghan face, în premieră, dezvăluiri despre micuțul Archie.

Ducesa și ducele de Sussex au vizitat familiile militarilor din Windsor miercuri. A fost o întâlnire foarte relaxantă, adulți și copii deopotrivă, câteva gustări și multe jucării la îndemână.

”Ieri, ducele și ducesa de Sussex i-au surprins pe vecinii lor din Windsor la o cafea cu familiile militarilor, într-un centru din inima cartierului militar. În fiecare an, în luna noiembrie, ne gândim la toți cei care și-au slujit patria în Regat, în Commonwealth sau oriunde în lumea largă. Altețele Lor Regale au vrut, de asemenea, să-și exprime susținerea față de familiile militarilor detașați în acest moment în străinătate. În timpul vizitei de ieri, Altețele Lor Regale au întâlnit câteva familii tinere care le-au împărtășit experiența lor de părinți și de cupluri despărțite, adesea, timp de mai multe luni. A fost un moment în care ne-am amintit că armata nu înseamnă numai persoana care poartă uniforma militară, ci și întreaga ei familie”, apare scris în dreptul imaginilor de pe Instagram.

La sfârșitul filmulețului publicat pe Instagram, Meghan apare discutând cu o fetiță. ”Ce dințișori frumoși ai! Și lui Archie i-au ieșit doi dințișori, chiar aici”, i-a spus ea micuței.

Meghan Markle și prințul Harry vor participa, în perioada imediat următoare, la mai multe evenimente oficiale, împreună cu familia regală. Kate Middleton și prințul William li se vor alătura cu ocazia ceremoniei de comemorare a Armistițiului, aceasta fiind prima ocazie, după multe luni și multe declarații controversate, când cele două cupluri vor apărea împreună în public.

Citește și:

Meghan Markle, cel mai emoţionant interviu: «Prietenii m-au avertizat că relaţia cu Harry îmi va distruge viaţa»

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net