Meghan Markle, discurs emoţionant la Palatul Kensington. A atras toată admirația

Ultima actualizare:

Meghan Markle (37 de ani) a fost pentru prima dată gazda unei petreceri la Palatul Kensington, în calitate de ducesă de Sussex.

Petrecerea a fost dată în cinstea unei cărţi de bucate concepută de supravieţuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra, la care a lucrat şi fosta actriţă. Volumul se va numi „Together: Our Community Cookbook“.   

Cartea de bucate detaliază 50 de reţete împărtăşite de femeile ale căror comunităţi au fost afectate de incendiul din 14 iunie 2017, în urma căruia au murit 71 de persoane.   

La eveniment a fost prezentă şi mama ducesei, Doria Ragland, care a venit special în Marea Britanie pentru evenimentul de suflet al fiicei sale, scrie adevarul.ro.  

meghan markle 1 png

„Cele nouă luni dedicate acestui proiect au reprezentat o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra şi m-am simţit imediat binevenită în această bucătărie. Am simţit căldura şi bunătatea voastră, dar şi faptul că puteam fi în acest oraş şi în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse (...), scrie adevarul.ro.  Pentru eveniment, Meghan a adoptat şi de această dată o ţinută elegantă, cu care a atras admiraţia celor prezenţi la eveniment. Astfel, ducesa a optat pentru un top negru de la Tuxe, o fustă neagră de la designerul Misha Nonoo şi un palton albastru de la Smythe, ţinută pe care a accesorizat-o cu o pereche de tocuri negre, marca Sarah Flint.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net