Meghan Markle a înfuriat publicul de la Wimbledon cu o pretenţie «iraţională»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a fost la Wimledon pentru a urmări meciul Serenei Williamsfoto: Getty
Meghan Markle a fost la Wimledon pentru a urmări meciul Serenei Williamsfoto: Getty

Meghan Markle este iar în centru atenţiei, cu un nou scandal. Ducesa de Sussex a fost la Wimbledon pentru a urmări din tribune meciul prietenei sale Serena Williams, însă un gest a supărat un jurnalist şi a stârnit un nou val de critici la adresa fostei actriţe.

S-a scris despre Meghan Markle că e foarte pretenţioasă şi are multe cereri, pe care nu ezită să le spună celor din jurul lor. La Wimbledon, ducesa a mers însoţită de bodyguarzi, care au avut grijă să facă pe placul ei. Astfel, conform huffingtonpost.com, ei au cerut celor aflaţi în tribune să nu îi facă poze ducesei. Una dintre persoanele care au fost "luate la rost" de agenţii de pază ai lui Meghan a fost jurnalista Sally Jones, care a lucrat pentru BBC. Ea a povestit că unul dintre bodyguarzi a bătut-o pe umăr şi i-a spus: "Puteţi să nu faceţi poze cu ducesa? E aici ca persoană privată".

Jones s-a supărat pentru că ea în acel moment făcea o fotografie Serenei, nicidecum lui Meghan. "Nu e de mirare că există un val de resentimente faţă de ducii de Sussex, cu insistenţa lor de dive de a fi persoane private atunci când vor, dar cu renovările făcute din bani publici", a spus jurnalista, referindu-se la Conacul Frogmore, care a fost renovat cu aproape trei milioane de euro, bani publici. Jones a adăugat că e iraţional să ceri să nu ţi se facă poze la un eveniment public, într-o arenă cu presă şi fotografi. 

Ea a subliniat că tot anul acesta şi tot la Wimbledon a fost prezentă şi Kate Middleton, care însă nu a creat o scenă şi nu a cerut să nu fie fotografiată. 

Citeşte şi

De când e ducesă, Meghan Markle a purtat bijuterii de 700.000 €. Cel mai recent: un inel de 5.000 €

Bebeluşul lui Meghan Markle «a costat» 1 milion de dolari!

Însă protocolul regal cere ca membrii familiei să nu facă poze în public cu fani sau să apară în selfie-uri, aşa că e foarte posibil ca cererile bodyguarzilor să fii ţinut de asta, mai degrabă decât de dorinţa lui Meghan. În plus, insistenţa de a nu li se face poze în public ţine şi de dorinţa de a nu creea o scenă în rândul publicului care ar putea să distragă atenţia de la meci sau orice alt eveniment la care se află familia regală.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net