Meghan Markle: ”Kate m-a făcut să plâng”. Ce s-a întâmplat de fapt între cele două la nuntă

Ultima actualizare:

    Meghan Markle spune că Kate Middleton a fost cea care a făcut-o să plângă înainte de nuntăfoto: Getty Images
Meghan Markle spune că Kate Middleton a fost cea care a făcut-o să plângă înainte de nuntăfoto: Getty Images

În interviul exclusiv cu Oprah Winfrey, Maghan Markle a lămurit un episod cotroversat petrecut la nunta ducilor de Sussex. Până acum toată lumea a crezut că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă din cauza rochiei micuței Charlotte, care juca rolul de domnișoară de onoare. Se pare că lucrurile s-au petrecut tocmai invers. ”Kate m-a făcut să plâng”, a declarat Meghan.

Meghan Markle (39 de ani) a declarat, în interviul-bombă cu Oprah Winfrey, că mica dispută dintre ea și Kate s-a petrecut exact invers față de cum a fost prezentată în presă în ultimii ani. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înaintea nunții, o perioadă încărcată pentru amândouă ducesele. Kate tocmai devenise mamă pentru a treia oară, iar Meghan avea de înfruntat un adevărat uragan mediatic provocat de tatăl ei, care se lăsase păcălit de paparazzii britanici.

Oprah Winfrey a întrebat-o direct pe Meghan dacă este adevărat că a făcut-o pe Kate să plângă în 2018, înainte de nunta care a fost oficiată la castelul Windsor.  

”Nu, nu, s-a întâmplat exact invers. Și nu spun asta ca să denigrez pe cineva, pentru că a fost o săptămână foarte dificilă atunci, înainte de nuntă. Ea s-a supărat dintr-un anumit motiv, dar și-a asumat asta și și-a cerut scuze. Mi-a adus flori și și-a cerut scuze. A făcut ceea ce aș fi făcut și eu dacă aș fi știut că am rănit pe cineva”, a explicat Meghan.


    Kate Middleton s-a supărat din cauza rochiei pe care a purtat-o prințesa Charlotte la nunta lui Meghanfoto: Getty Images
Kate Middleton s-a supărat din cauza rochiei pe care a purtat-o prințesa Charlotte la nunta lui Meghanfoto: Getty Images

Soția prințului Harry a adăugat că ceea ce a șocat-o a fost faptul că situația a fost prezentată distorsionat în presă. ”Cu câteva zile înainte de nuntă, ea s-a supărat pe ceva care ținea – asta e adevărat – de rochiile domnișoarelor de onoare. Iar asta m-a făcut să plâng, pentru că m-a rănit cu adevărat. Mă gândeam că, în condițiile în care se întâmplaseră atâtea lucruri în acea perioadă premergătoare nunții, pur și simplu nu avea sens să nu faci ceea ce făcea toată lumea, adică să încerci să-ți oferi sprijinul, știind cum stăteau lucrurile cu tatăl meu și tot restul… Nu a fost o înfruntare și cred că a fost… Dar nu cred că ar fi corect față de ea să intru în prea multe detalii, pentru că și-a cerut scuze”, a mai spus Meghan.

Meghan Markle: ”Kate este un om bun”

La scurt timp după nuntă însă, în presa britanică au apărut informații că Meghan ar fi supărat-o pe Kate.

”Mi-a fost greu să trec peste faptul că am fost blamată pentru ceva ce nu numai că nu am făcut, dar chiar mi s-a întâmplat mie. Iar persoane care au fost în jurul nostru la nuntă au venit la echipa noastră de comunicare și au zis: «Știu că asta nu s-a întâmplat așa, dar nu trebuie să le spun eu ce s-a întâmplat cu adevărat»”, a explicat ducesa, adăugând că acest episod a reprezentat pentru ea un punct de cotitură.

Meghan a mai spus că ”toată lumea din instituția regală știa că aceste lucruri nu erau adevărate” și că a sperat că Kate ”va dori să îndrepte lucrurile” pentru ”este un om bun”.

Citește și:

Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe când locuia la Palat: „Nu voiam să mai trăiesc”

Din ce bani trăiesc Meghan Markle și Harry. Averea prințesei Diana i-a ajutat: „Am ceea ce mi-a lăsat mama. Nu aș fi reușit altfel"

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net