Meghan Markle l-a arătat în sfârșit pe Archie. Micuțul seamănă leit cu prințul Harry

Ultima actualizare:

    Micuțul Archie (dreapta) seamănă leit cu prințul Harry (stânga, în brațele prințesei Diana)foto: captură Instagram, Profimedia
Micuțul Archie (dreapta) seamănă leit cu prințul Harry (stânga, în brațele prințesei Diana)foto: captură Instagram, Profimedia

Unul dintre motivele pentru care Meghan și Harry au părăsit familia regală a fost dorința de a-i oferi fiului lor o viață normală, departe de curiozitatea publică. Actrița americană l-a expus foarte puțin pe Archie, ba mai mult, a refuzat să-l mai aducă în Marea Britanie anul acesta, în ciuda insistențelor reginei. Prin urmare, imaginile făcute publice chiar de ziua lui Archie sunt cu atât mai valoroase.

Ducele şi ducesa de Sussex au marcat prima aniversare a fiului lor Archie, născut la 6 mai 2019, publicând un videoclip în care Meghan îi citeşte din cartea "Duck! Rabbit!".

Videoclipul, filmat de prinţul Harry, o arată pe ducesă citind "Duck! Rabbit!", scrisă de Amy Krouse Rosenthal şi ilustrată de Tom Lichtenheld, una dintre cărţile preferate ale lui Archie.

Înregistrarea a fost publicată pe Instagram ca parte a campaniei ”Save the Children” de strângere de fonduri pentru copiii şi familiile care sunt afectate de coronavirus. 

Archie, în braţele mamei, zâmbeşte şi arată imaginile din carte. Înregistrarea ar fi fost filmată de ducii de Sussex în Statele Unite, unde locuiesc. Îmbrăcat într-un body alb cu mâneci scurte, Archie este foarte activ, nerăbdător să dea paginile cărții înainte ca mama lui să termine de citit. Micuțul seamănă leit cu tatăl său. De altfel, imaginile cu prințul harry mic, în brațele prințesei Diana, confirmă asemănarea.

''La mulţi ani lui Archie Mountbatten-Windsor, care îşi sărbătoreşte astăzi prima aniversare'', a transmis Palatul Buckingham pe Twitter.  Archie s-a născut la 6 mai 2019. El este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net