Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat, duminică, 6 iunie, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Cuplul mai are un băiețel, pe Archie, care de acum va avea drept partener de joacă o surioară.


Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California, informează presa internațională. Atât mama, cât şi copilul se simt bine, a anunţat cuplul într-o declaraţie.

Meghan Markle a născut o fetiță

Deși Ducii de Sussex au fost considerați, de-a lungul timpului, „rebelii” familiei regale britanice, în special după ce au decis să se mute din Marea Britanie și să renunțe la titlurile lor regale, totul urmat de un interviu controversat moderat de Oprah, în care cuplul a făcut mai multe acuzații, iată că cei doi au dorit în continuare să o omagieze pe Regina Elisabeta a II-a.

Fetița lor a primit numele Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, informează bbc.com, primul nume fiind cel de alint al Suveranei Marii Britanii și așa cum o strigă apropiații. Cel de-al doilea nume, bineînțeles, a fost ales în memoria mamei Prințului Harry, regretata Prințesa Diana.

„Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului. Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani.

 
 
Loading...