Sâmbătă, 20 mai, Pippa Midleton și bancherul James Matthew și-au unit destinele în fața prietenilor, familiei și altor invitați, fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din această perioadă la Londra. Pe lângă miri, publicul și-a orientat privirile și spre Prințul Harry. Cu toții s-ar fi așteptat să vină însoțit de iubita sa, Meghan Markle.


Frumoasa actriță a fost însă de negăsit în timpul ceremoniei, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că Meghan într-adevăr nu a participat la nunta Pippei Middleton.

Pe de o parte, jurnaliștii de la Eonline.com au lansat presupoziția potrivit căreia actrița ar fi sosit la eveniment folosind intrarea specială a invitaților care vor discreție, departe de ochii privitorilor. Chiar și așa, tot ne-am fi așteptat ca Prințul Harry și Meghan să fie zăriți împreună măcar pentru câteva secunde, ceea ce nu s-a întâmplat.

harry_si_will.jpg

printul harry
Prințul Harry n-a fost văzut în companiei iubitei sale la nunta Pippei Middleton
Foto: Getty

Pe de altă parte însă, cei de la revista „People” cred că iubita lui Harry nu a participat la ceremonia oficială care s-a ținut la biserică, dar ar putea să meargă însă la petrecere. Nu încape îndoială că actrița nu s-ar afla la Londra, întrucât paparazzi au observat-o chiar cu o zi înainte de marele eveniment. De asemenea, faptul că Harry a fost văzut plecând de la biserică în grabă cu mașina, ar sugera că a mers să-și ia iubita de la palatul unde prințul are reședința.

pippa_si_james.jpg

pippa middleton
Pippa Middleton și James Matthew și-au unit destinele în fața altarului
Foto: Getty

Există însă și o părere contrară acestor teorii, cea a lui Myka Meier, fondatoarea și directoarea Beaumont Etiquette, care a declarat pentru revista „People” că nu ar fi surprinsă dacă Meghan Markle ar fi lipsit de pe lista invitaților, având în vedere că ea și Harry nu sunt căsătoriți.

„Nu aș fi surprinsă dacă Prințului Harry nu i s-ar fi dat o invitație în plus, mai ales că lista a fost făcută în toamna anului trecut, când relația lui cu Meghan nu era oficială.”

 
 
Loading...