Meghan Markle pierde teren în cazul procesului intentat publicațiilor deținute de către Associated Newspapers. Markle a dat în judecată grupul de presă pentru încălcarea intimităţii şi a drepturilor de autor, după ce Mail on Sunday a publicat extrase dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o în 2018 tatălui ei, Thomas Markle. Se pare că ducesa de Sussex nu va ieși câștigătoare din duelul cu publicațiile britanice. Iată de ce!


Meghan Markle a fost revoltată de faptul că Mail on Sunday a publicat o parte din scrisorile trimise tatălui ei în anul 2018 și a decis să dea în judecată Associated Newspapers, insistuție care deține publicațiile Daily Mail și Mail on Sunday. 

Săptămâna trecută, Associated Newspaper Limited s-a folosit de cartea recent publicată „Finding Freedom” a jurnaliştilor americani Omid Scobie şi Carolyn Durand, susţinând că Markle a oferit informaţia autorilor. Mai mult decât atât, judecătoarea Francesca Kaye a permis apărării ANL să se folosească de carte şi a refuzat să îi ofere lui Markle permisiunea de a face apel asupra deciziei. 

meghan-markle-prince-harry_0.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și printul Harry au părăsit Casa Regală în primăvara acestui an
Sursă foto: Gettyimages

Judecătoarea a mărturisist că Omid Scobie a negat, într-o mărturie depusă la Curte, că ar fi existat vreo cooperare din partea lui Markle în ceea ce privește conținutul cărții. „Dacă, aşa cum este sugerat, este totul un castel din cărţi de joc, o să cadă rapid la proces”, susține aceasta, despre procesul care urmează să aibă loc în luna ianuarie 2021. 

Tatăl lui Meghan Markle, dezamăgit de biografia fiicei

thomas-markle.jpg

thomas markle
Thomas Markle este dezamăgit de fiica sa
Sursă foto: Captură video

Tatăl ducesei de Sussex a oferit un interviu publicației britanice The Sun în care susținut că deși o iubește pe fiica sa, nu îi place absolut deloc persoana în care acesta s-a transformat odată ce a devenit partenera de viață a lui Harry. "Și-a ales cel mai nepotrivit moment pentru a se plânge de ceva, acum lumea trece printr-o adevărată criză. O iubesc, dar nu sunt de acord cu persoana care a devenit", a declarat tatăl lui Meghan, potrivit dailymail.co.uk.

 

 
 
Loading...