Meghan Markle provoacă din nou scandal. Vrea să-şi crească bebeluşul vegan

Ultima actualizare:

    Meghan Markle va naşte la sfârşitul lui aprilie sau începutul lui maiFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle va naşte la sfârşitul lui aprilie sau începutul lui maiFoto: GuliverGetty Images

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, provoacă din nou scandal la palat. Ducesa de Sussex vrea să-şi crească bebeluşul vegan.

Meghan Markle (37 de ani), soţia prinţului Harry (34 de ani), provoacă din nou scandal la palatul regal. Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) s-a înfuriat groaznic când a aflat. A interzis total „nebunia asta”. De când a intrat în familia regală britanică, Meghan a impus un stil de viaţă mai sănătos. După ce i-a cerut prinţului Harry să consume mai multe legume şi mai puţin alcool, ducesa de Sussex ar vrea ca bebeluşul ei să aibă un regim alimentar vegan, potrivit unor surse de la palat. Acest lucru a creat discuţii între Meghan şi Harry, care nu vrea să o supere pe bunixa sa.

De ce a căzut în dizgraţie Meghan Markle?

Ce dietă trebuie să urmeze Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry

Meghan Markle ar putea fi bună de plată în SUA

Meghan Markle şi prinţul Harry se mai amuză însă să încalce protocolul regal. Ducesa de Sussex nu ţine seama de cerinţele pe care le impun noul ei statut. Practică yoga şi mănâncă mai mult vegetale. Pe de altă parte, ea fiind încă şi cetăţean american şi britanic, ea ar putea să trebuiască să plătească taxe în SUA. De asemenea şi bebeluşul ei ar putea să fie taxat peste Ocean până va împlini vârsta de 18 ani. Conturile acestuia vor trebui declarate, deşi tatăl său este al şaselea în linia de succesiune la tronul britanic.

Bebeluşul lui Meghan Markle, comoară pentru Marea Britanie

Încă nu s-a născut, însă deja se vorbeşte că bebeluşul lui Meghan Markle va fi o adevărată comoară pentru Marea Britanie. Profesorul Joshua Bamfield a estimat că micuţul va aduce o creştere de 1,25 de miliarde de dolari economiei britanice. El spune că e convins că părinţii lui, Meghan şi prinţul Harry  vor dori să-l facă pe bebeluşul regal să le semene. De asemenea, mama îi va alege hăinuţe deosebite care vor fi uşor de copiat. Profesorul Joshua Bamfield este de părere că bebeluşul lui Meghan Markle va avea un impact uriaş asupra obiceiurilor de shopping ale britanicilor. Ca şi Kate Middleton, Meghan este deja un model pentru cumpărători, care îi copiază ţinutele. Se aşteaptă ca şi copilul ei să aibă un impact similar şi articolele vestimentare copiate după hăinuţele lui să se vână ca pâinea caldă, scrie revista “Hello!” . “Meghan are un anumit stil şi îl va urma şi în privinţa alegerii produselor pentru copil, haine, coşuri şi chiar jucării, care vor fi cumpărate şi vândute la greu”, explică Joshua Bamfield. Dar veniturile lui ar putea să fie impozitate şi în SUA.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net