Meghan Markle refuză să nască în același spital ca și Kate Middleton și Prințesa Diana?

Ultima actualizare:
Kate Middleton, după ce i-a dat naștere celui mai nou membru al familiei, Prințul Louis
Kate Middleton, după ce i-a dat naștere celui mai nou membru al familiei, Prințul Louis

În presa internațională se vehiculează că Meghan Markle și partenerul ei de viață, Prințul Harry, s-au decis deja în privința spitalului unde Ducesa de Sussex va aduce pe lume primul copil al cuplului și nu, nu este cel la care s-ar fi așteptat toată lumea! Deși atât regretata mamă a Prințului Harry, cât și cumnata lui Meghan, Kate Middleton, au născut în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra, fosta actriță ar putea opta pentru o naștere în provincie. Iată posibilele motive!

După ce a decis să se mute din Londra, chipurile pentru a evita să locuiască lângă cumnata ei, Kate Middleton, vehiculându-se adesea că cele două ar fi avut parte de divergențe de-a lungul relației lor, se pare că acum Meghan și-a făcut planuri să nască și la un spital diferit față de cel pentru care a optat Ducesa de Cambridge.

În timp ce Kate Middleton a născut toți cei trei copii ai săi în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary din Paddington, în vestul Londrei, se pare că Meghan Markle plănuiește să nască în provincie, într-un spital privat în care a născut contesa de Wessex, Sophie, soția Prințului Edward și mătușa prințului Harry, și nu în Londra așa cum a făcut chiar și soacra sa, regretata Prințesă Diana, potrivit informațiilor oferite de Daily Mail.

Meghan Markle ar putea naște primul său copil în provincie
Meghan Markle ar putea naște primul său copil în provincie

Motivele pentru care Meghan Markle ar putea naște în provincie

După ce Ducii de Sussex au decis să se mute de la Palatul Kensington, Meghan Markle și soțul ei s-ar fi gândit, conform unor surse apropiate cuplului, să aducă pe lume primul lor copil, care s-ar putea naște în primăvara acestui an, la țară, în Surrey, la Spitalul Frimley Park, unde contesa de Wessex, mătușa Prințului Harry, i-a născut pe cei doi copii ai săi.


    Meghan Markle ar putea naște primul său copil în provincie Foto: Getty
Meghan Markle ar putea naște primul său copil în provincie Foto: Getty

Unul dintre principalele motive ar putea fi acela că noua casa a Ducilor de Sussex, care este în curs de renovare, se află la 24 km de Frimley Park, în timp ce St Mary’s se află la 37 de kilometri și ar implica și o călătorie prin centrul Londrei, unde ar putea fi aglomerat. Tabloidele susțin însă, că Meghan ar fi făcut acest pas ca să evite să nască în spitalul preferat de Kate Middleton, cumnata ei.

„Dacă Alteța Sa s-a mutat la conacul Frogmore înainte de a naște, așa cum era stabilit, Frimley Park s-ar putea să fie prima sa opțiune, în detrimentul spitalului St. Mary, deoarece este mult mai aproape și mai accesibil”, a declarat un apropiat al familiei regale, pentru sursa anterior menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net