Meghan Markle a revenit din concediul de maternitate. Modul subtil în care a făcut referire la Diana

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a participat la lansarea unei colecţii în scop caritabilfoto: AFP
Meghan Markle a participat la lansarea unei colecţii în scop caritabilfoto: AFP

Meghan Markle s-a întors din concediul de maternitate, luat după ce l-a adus pe lume pe Archie pe 6 mai, şi a participat la un eveniment în cadrul căruia a lansat o colecţie vestimentară în scopuri caritabile. Ducesa de Sussex a purtat o ţinută lejeră la apariţia din Londra, la care a adăugat un detaliu ce a amintit de Prinţesa Diana.

Meghan Markle a lansat colecţia realizată de brandurile Jigsaw, John Lewis şi Marks and Spencer şi de creatoarea Misha Nonoo, joi (12 septembrie). Într-o bluză albă, făcută chiar de Misha Nonoo şi o pereche de pantaloni negri, semnaţi Jigsaw, Meghan a fost o apariţie simplă, dar elegantă. A optat pentru pantofi maronii şi o curea în aceeaşi culoare, însă detaliul care a atras toate privirile a fost pereche de cercei în formă de fluture, care au aparţinut Prinţesei Diana. 

Meghan a purtat o pereche de cercei care a aparţinut Dianei
Meghan a purtat o pereche de cercei care a aparţinut Dianei

Colecţia Smart Set a fost creată pentru a ajuta fundaţia Smart Works, care se ocupă de femeile nevoiaşe şomere. Ducesa de Sussex este patron al acestei organizaţii, motiv pentru care a fost cea care a coordonat colecţia şi a ţinut un discurs la lansarea din Londra. "Am alews Marks and Spencer şi John Lewis pentru că reprezintă mode britanică, la fel ca şi Misha Nonoo. Jigsaw m-au impresionat cu o campanie în care au vorbit despre importanţa imigranţilor pentru Marea Britanie", a spus Meghan, motivând alegerea celor patru branduri care au realizat colecţia, conform dailymail.co.uk. 

În linia Smart Set se găsesc haine de birou, cămăşi, pantaloni, sacouri, rochii şi genţi, iar pentru fiecare produs cumpărat, unul va fi donat organizaţiei Smart Works. 

Genţile, create de John Lewis şi care costă 109 lire, au fost deja epuizate de pe site-ul brandului, după ce au fost puse în vânzare joi dimineaţa. Marks and Spencer a creat o rochie, care vine în trei culori, blue, negru şi roz, şi care costă doar 20 de lire. 

Smart Works a ajutat deja peste 11.000 de femei din Marea Britanie şi mai are în plan să ajute 3.500 până la finalul anului. Compania se ocupă de traininguri pentru femeile şomere şi oferă şi ţinute pentru interviuri. 

Meghan Markle a mai fost văzută la meciurile Serenie Williams

Apariţia e prima oficială a lui Meghan de când a intrat în concediu de maternitate, însă a mai avut ieşiri în calitate de persoană privată. Ducesa a fost la un meci de polo al lui Harry şi la finalele feminine de la Wimbledon şi US Open, în care a jucat Serena Williams. 

De altfel, ea şi Harry au fost într-o vacanţă controversată în Spania şi Franţa. Atunci, deşi militează împotriva poluării, ei au luat un avion privat, ceea ce le-a adus critici dure pe motiv că sunt ipocriţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net