Meghan Markle s-a dat de gol. Naşa lui Archie e persoana care a ajutat-o cel mai mult când s-a mutat în Londra

Ultima actualizare:

    Meghan Markle s-a dat în sfârşit de gol cu privire la naşa lui Archiefoto: AFP
Meghan Markle s-a dat în sfârşit de gol cu privire la naşa lui Archiefoto: AFP

Meghan Markle şi Prinţul Harry au păstrat multe detalii despre naşterea şi botezul lui Archie Harrisson secrete. În timp ce alţi membri ai familiei regale sau alte celebrităţi dezvăluie naşii şi lasă un grup restrâns de fotografi să participe la ceremonie, ducii de Sussex au avut grijă ca totul să fie ţinut sub lacăt. De aceea, numele naşilor este încă un subiect aprins de discuţii. Însă Meghan s-a dat de gol cu privire la naş bebeluşului.

Totul s-ar fi întâmplat la lansarea colecţiei Smart Set, o linie vestimentară caritabilă, care aparţine fundaţiei Smart Works, patronată de Meghan. Evenimentul a marcat revenirea ducesei din concediul de materinitate, iar toate privirile au fost aţintite asupra ei. Conform unei experte în familia regală, alături de fosta actriţă s-a aflat o figură familiară: Isabel May. "Ea este de fapt naşa lui Archie, deşi acest lucru e ţinut secret. E o prietenă foarte bună a ducesei", a spus Katie Nicholl, conform mirror.co.uk. 

Isabel e fosta directoare de comunicare de la Burberry, are 40 de ani şi s-a născut în SUA, dar locuieşte în Marea Britanie. În prezent, lucrează pentru David Beckham şi e considerată persoana pe care Meghan s-a bazat cel mai mult când s-a mutat în Londra: "Deşi relaţia lor e foarte puţin mediatizată, Izzy e foarte apropiată de Meghan, care ţine enorm la această prietenie. Ea a fost sprijinul lui Meghan când aceasta s-a mutat în Londra". 

Pe 12 septembrie, Meghan a lansat linia Smart Set, compusă din cinci piese vestimentare potrivite pentru un interviu, o bluză albă, o pereche de pantaloni, un sacou, o rochie şi o geantă. Colecţia este o colaborare între brandurile Jigsaw, Marks and Spencer şi John Lewis şi desginerul Misha Nonoo. Pentru fiecare obiect vândut, o femeie şomeră va primi unul identic pentru a se putea prezenta la un interviu. Fundaţia Smart Works ajută femeile nevoiaşe care îşi caută de muncă şi le oferă traininguri, dar şi haine pentru interviuri. Meghan este patroana acestei fundaţii din iarnă. 

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net